Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol keressek magamnak állandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek magamnak állandó szexpartnert, ha dagadt lány vagyok?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat nyilván nem játszik, mert senkinek nem kellek, de sajnos a szükségleteimet nem tudom elnyomni. Nem zabálás miatt híztam el, ezt őszintén mondom és nem azért hogy magamat mentsem, a hormonjaimmal vannak gondok és most két hónap diéta + edzés után semennyi fogyás nem volt, ami kikészített idegileg és erre rátesz pár lapáttal még a szexhiány is. Tudom, hogy sok kövér ember mindent a hormonokra fog, de velem tényleg ez a helyzet.

Más dagadt lány ismerőseim nem szenvednek hiányt a pasikban meg az alkalmi kapcsolatokban, de gondolom buliban szedik őket össze én meg oda nem nagyon járok. Hol keresgéljek?

22/N 165cm/90kg

2017. aug. 25. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kéne egy kis önértékelés. Ha lesír rólad, hogy utálod magad, az nem vonzó. Úgy senki sem fog odamenni hozzád akárcsak egy beszélgetést kezdeményezni, nemhogy kapcsolatot. Emeld ki a jó tulajdonságaid, mind a belső, mind a külső tulajdonságokat. Én is molett vagyok, szintén betegségek az okai. Elfogadtam magam ilyennek, mert amit megtehetek, megteszem (úszok, callanetics, kerékpárizás- ugrálós,futós dolgok nem mehetnek már), de sosem leszek már nádszálkarcsú. Jókedvű, humoros, kedves vagyok. Hidd el, lehet párkapcsolatot találni így.
2017. aug. 26. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

Inkább egy normális étrend és edzésterv kéne neked. Az ad igazi önbizalmat, hogy elindul a fogyás. Mert az hülyeség, hogy kövérn kell elfogadnod magadat. A kövérség egy borzalmasan rossz betegség.

Nem szabad éhezned sem, azonban rengeteg lemondással jár. Cukrot teljesen elhagyni, szénhidrát csökkentett étrend javasolt és heti minimum! 3-4 nap intenzív mozgás.

Személyi edzőt is kereshetsz, de a mai világban általában csa beszélgetnek edzés helyett.

2017. aug. 26. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Privátban írj elérhetőséget és dumcsizzunk.
2017. aug. 26. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
22 évesen tényleg ennyire életképtelen vagy? Google: társkereső, szexpartnerkereső és máris dobja ki az oldalakat.
2017. aug. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!