Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek magamnak állandó szexpartnert, ha dagadt lány vagyok?
Párkapcsolat nyilván nem játszik, mert senkinek nem kellek, de sajnos a szükségleteimet nem tudom elnyomni. Nem zabálás miatt híztam el, ezt őszintén mondom és nem azért hogy magamat mentsem, a hormonjaimmal vannak gondok és most két hónap diéta + edzés után semennyi fogyás nem volt, ami kikészített idegileg és erre rátesz pár lapáttal még a szexhiány is. Tudom, hogy sok kövér ember mindent a hormonokra fog, de velem tényleg ez a helyzet.
Más dagadt lány ismerőseim nem szenvednek hiányt a pasikban meg az alkalmi kapcsolatokban, de gondolom buliban szedik őket össze én meg oda nem nagyon járok. Hol keresgéljek?
22/N 165cm/90kg
Inkább egy normális étrend és edzésterv kéne neked. Az ad igazi önbizalmat, hogy elindul a fogyás. Mert az hülyeség, hogy kövérn kell elfogadnod magadat. A kövérség egy borzalmasan rossz betegség.
Nem szabad éhezned sem, azonban rengeteg lemondással jár. Cukrot teljesen elhagyni, szénhidrát csökkentett étrend javasolt és heti minimum! 3-4 nap intenzív mozgás.
Személyi edzőt is kereshetsz, de a mai világban általában csa beszélgetnek edzés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!