Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, hogy ne jojjek be a hapsiknak annyira?
Nyugi megöregszel a kutya sem fog már bámulni (max. a cigány a szatyrodat). Élvezd ki, hogy fiatal vagy és tetszel a férfiaknak.
2017. aug. 25. 18:47
Jaj szegény de sajnálak.kis száj hős lehetsz.
2017. aug. 25. 20:19
Én falun vagyok bemegyek a coopba aztán lesz'rom a nőket már bocsi. Nem azért megyek oda,hogy csajozzak :D Ne legyél már ilyen,hogy aszed mindenki aki rád néz már lefeküdne veled !
2017. aug. 25. 20:56
Mielőtt elmész dolgozni ganézd ki a tehénólat.
2017. aug. 25. 22:18
Legyél büdöss mint a dög, és ne borotváld le a szakállad és az összenőtt szemöldököd se szedd ki. Pörköltzsírral lezabált pólót hordj, és cicanadrágban had dudorodjon ki a 2 marék gyolcs menzesz idején! Olykor fingjál társaságban. Tuti a siker!
2017. aug. 26. 03:00
Valóban nem kell kell full extrád kinézet ahhoz, hogy falun bámulják az embert. Egy átlagos lányon egy rövid nadrág is elég.. :-/
Ha ott dolgozol, éled a hétköznapokat, el kell fogadnod. Ha tényleg nem akarsz ismerkedni, légy elutasító, tégy úgy, mintha észre se vennél a bámulókat, ha beszélgetést kezdeményeznek, hárítsd el.
Persze, ne túl udvariatlanul, hogy lebunkózzanak, csak vegyék a lapot.
Persze, amelyik pasi szimpi, azzal kivételt is tehetsz ;-)
N
2017. aug. 26. 05:54
A zárkózott, csendes nő préda mindenkinek. Inkább ne kerüld a szemkontaktust, ha bámulnak, nézz az illető szemébe undorral "fúj, de undorító vagy, hányok tőled" Aztán látványosan, megvető undorral (valami keserűre gondolj) fordítsd el a fejed. Ne legyél csendes, visszahúzódó. Hangoztasd "fúj, az undorító pasi, a gyomrom felfordul tőle"
Ha így somfordálsz, mint egy apáca akkor préda leszel mindenkinek.
2017. aug. 26. 09:12
18/21 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fol a kerdest.Ugy akartam,hogy ne nezzenek.Nem vagyok szajhos,es bekepzelt sem.Meg novelni kellene az egom.
Kép alapján könnyebb lenne!
2017. aug. 26. 12:41
Elhiszem, hogy kellemetlen, de nem a te hibád. Én kisvárosban lakom, és itt is rengetegen megnéznek ha végigmegyek az utcán, pedig sosem öltözködöm kihívóan. Amiatt mert van pár ilyen kretén, nem kell megváltoznod. Én biztos nem hagynám el a saját személyiségem azért mert legelteti a szemét a sok gyökér. Egészségükre, ha nincs jobb dolguk. :)
2017. aug. 26. 16:06
Kapcsolódó kérdések: