Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a pasik mit nézek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a pasik mit nézek inkább egy lányon: alak vagy arc?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy ha egy lánynak jó alakja van, akkor lehet akármilyen az arca(najó, azért ne legyen bányarém), buknak rá a pasik. Viszont, egy olyan lánynak sokkal kisebb sikere van, akinek ugyan szép az arca, de előnytelen az alakja. Szerintetek?

2017. aug. 25. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
én mindig azt nézem ami szép rajta, de az arc az amitől fellegekbe tudok járni, a szép testre max egy "nice" jut.
2017. aug. 25. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Az alakon lehet változtatni edzéssel meg diétával, de az arcon nem.
2017. aug. 25. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem mind a ketto katasztrófa. De megis megnez par barom szoval relativ ezek szerint tényleg az, hogy ki mit tart szepnek. Persze siman nagyobb az eselye h nem azert néznek mert szep vagyok :D
2017. aug. 25. 11:48
 14/16 mikeXxX ***** válasza:
Férfiként mondom hogy az alak bár ezért nem is mindegy mi van az illetőn legalábbis nekem a kisugárzása miatt nemrég láttam egy nem túl előnyös arcú lányt de annyira jó teste volt hogy bármikor rámentem volna :D !
2017. aug. 25. 17:45
 15/16 anonim válasza:
Elsősorban arc de azt nagyon utána az alakja.
2017. aug. 26. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Amiről beszélsz, az azért van, mert kevés a csúnya nő... vagyis nézd csak meg, h ezeknél a pontozásoknál, amit mindenki annyira szeret, bányarémnek általában valami kövér vagy fogatlan nőt szoktak berakni, vagy valami előnytelen képet... magyarul ott is külső jegyekkel operálnak, általában azok az elrettentő példák, akiknek valami testi, szellemi fogyatékosságuk, rendellenességük van, nagyon idősek, vagy kövérek, ápolatlanok, egészségtelenek. Szóval, ha ezeknek nem felelsz meg, egészséges és fiatal vagy, akkor már kevés akinek annyira csúnyácsak lenne az arca, h képtelenség legyen ezzel a problémával együtt élni. Az emberi hülyeség, lustaság, vagy a természet aljas húzásai, mint különféle betegségek és rendellenességek sokkal többet nyomnak a latba, mint, h valaki nem épp a legesztétikusabb, harmónikusabb, arcra. Szóval ezért sokkal fontosabb a test, én azt szoktam mondani, ha valaki alapvetően egészséges, törődik magával, ápolt, sportos, akkor nagy gond nem lehet, mert valószínűleg jól fog kinézni és kívánatos lesz. Az alakot egyébként is szerintem sokkal korrektebb nézni, mert így jó csaj szinte bármelyik csaj lehet, de az arc sajnos adottság. Szép arccal semmit nem érsz, ha kövér vagy, de ha csak elhízott, akkor se fogom rád mondani, h de jó csaj. Egy szép alakkal viszont megnézlek, és az arcod alapból nem lehet annyira borzalmas, az említett okok miatt, még ha csúnya, akkor is az alakkal még mindig érsz valamit... szóval érted, az alakkal lehetsz szép a csúny arcod ellenére, de a rossz alak elrontja az arcot is.

És mondom mindezt úgy, h sajnos eléggé arcfétises vagyok, ha létezik ilyen, imádom a szép, cuki arcú csajokat. De az alak fontosabb, az az alap. Én nem osztom ezt, h csak legyen szép az arca, az, h mit mutat a mérleg az lényegtelen, nem igaz, ez csak abban erősíti az akaratgyenge nőket, h meg se kelljen mozdulniuk, szépek ők, ahogy vannak. Egy jó fellépésért meg kell dolgozni, azon felül van aki ragyog, van aki meg csak szimplán elmegy.

2017. aug. 29. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!