Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pasik mit nézek inkább egy lányon: alak vagy arc?
arc és azon belül is nagyon fontos a kisugárzás!
nem szoktam figyelni senkit az utcán, kevés emberre figyelek fel...
volt egy nagyon szép arcú lány aki olyan sötét, hideg kisugárzással rendelkezett...
tényleg az a nagyon szép arc, de amit árasztott magából...
nem tudom milyen teste volt, azt nem figyeltem, csak elsétáltunk egymás mellett, de mély nyomott hagyott bennem, sokszor eszembe jut
Mondjuk az is igaz, hogy mindenki más arcot lát szépnek :D
Nekem amúgy nagyon jó alakom van, de az arcomat inkább átlagosnak mondanám, ennek ellenére nagyon sok pasinak bejövök, legyen az bármilyen jó pasi. Bár lehet mások szebbnek is látják az arcomat, mint én, elég kritikus vagyok :)
#7:
igen mert nagyon fontos a belső és a megfelelő partner megtalálása
de ha a külsőnél maradunk, akkor adnék 1 tanácsot :)
legyetek mosolygósak! minden lány, sőt minden ember arca akkor a legszebb amikor őszintén mosolyog, vagy nevet!
A hosszú kapcsolatnak a nem a jó alak az első számú kritériuma, kedves 5-ös, hanem az, hogy az élet egyéb területein milyen partner tudsz lenni. Megszerezni mindig könnyebb valakit, mint megtartani. Ha ez neked nem sikerül, ne a pasikat hibáztasd érte.
A kérdésre: Teljesen természetes dolog, hogy a jó alak fontosabb. Tudat alatt szaporodásra, utódnemzésre keresünk partnert, arra pedig elsősorban a nőies alakú nők alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!