Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl későn jöttem rá hogy rossz, amit teszek. Hogyan tudnék ebből a lehető legkönnyebben kilépni?
Nem jártok csak dugtok... miért is pocsékoljátok egymás idejét?....
Viszont éppen ebből az apropóból nem hiszem, hogy oka lenne megsértődni ha bár érthetetlen okból is de azt mondod elimináljuk a szexet.
Nagy dilemma..
Megértem, vagyis kb átérzem mi játszódhat le benned. Én is próbáltam/próbálok lányokkal nőkkel "barátosdit" kialakítani, de ez sajnos olyan, mint ha a tűzzel játszanál.
Kedvelitek egymást, jól érzitek magatokat, és idővel elkapjátok/meglátjátok a másikban a nőt/férfit.. méghozzá, mindezt akarva akaratlanul teszitek! Persze ez nem szerelem.. és ezzel nincs is baj, hiszen a férfi és nő egymásnak lett teremtve.. a baj ott kezdődik, hogyha valamelyikőtök kilép ebből a kapcsolatból, avagy lesz neki olyasvalakije, aki kielégíti őt szexuálisan.. na itt jön a probléma.
Ha egész őszinte vagy magadhoz, neked nem lenne rossz őt mással látni?
Mit érzel rajta, hamis érzelmeket táplál feléd?
amúgy.. ezt az egymás idejét vesztegetjük dolgot azért nem egészen értem. Ha nincs érzelem egyik oldalon sem, csupán az van, hogy bíztok egymásban, és kielégítitek egymás igényeit, mindezt úgy, hogy érzelmileg nem sérül egyikőtök sem, akkor miért lenne elvesztegetett idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!