Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek 26 év korkülönbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 26 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetséges, hogy a kor valóban ne számítson egy kapcsolatban?
2017. aug. 23. 15:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ennyi látnokot! 5-ös, 6-os lotto nyerőszámait ha megirnátok!
2017. aug. 23. 17:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2017. aug. 23. 18:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi a francot képzelsz, muszáj mindenkit ahhoz a "nőhöz" hasonlítani? Szerelmes már nem is lehet ilyen korkülönbséggel egy nő? Ha annyira tudni akarod, nem gazdag. Tök normális életet él, mint Te vagy én. Vagy akárki más!! Ilyen válaszokat nem kérek!
2017. aug. 23. 18:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, megkérdezhetem hány éves vagy? Csak kíváncsi vagyok, nem ítélkezem. Akár privátban is megírhatod.

Ha nem akarod azt is megértem természetesen. :)

2017. aug. 23. 18:26
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

A válaszom: igen!

Mert olyan is minden ilyen kapcsolat. Nekem ne akarja senki beadni, hogy ott az érzelmek játszanak, mert nem most jöttem le a falvédőről. Az eddigi fiatal lányok, akik kikosaraztak, mind a komoly egzisztencia hiányára fogták ezt, és a többségük 25-30 éves korkülömbség mellett jött össze más pasival utána. Az egyikőjüket ki is tagadta az apja, meg is érdemli az ilyen, aki ilyen korkülömbséggel aranyásóskodik. Szégyen...

2017. aug. 23. 18:27
 16/20 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam le, hogy nem gazdag. Teljesen szokványos életet él! Ha ezek után csak ítélkeztek, attól kíméljetek meg légyszi! Látatlanban mondjátok a hülyeségeket, amiben engem minősítetek. Ez a hozzáállás viszont titeket minősít!
2017. aug. 23. 18:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem sok lenne.

Max 10-12 évvel idősebb Pasi jöhet szóba

23 N

2017. aug. 23. 18:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normálisan működsz!

Anyám 54-es apám 38-as volt. Ez 16 év korkülönbség. 3-an vagyunk testvérek.

Ne mások véleménye alapján ismerkedj!

Te fogsz vele élni! Nincs ezzel semmi baj. a Férfiak úgyis irigyelni fogják a pasit. Aztán majd alakul ahogy alakul. Nincs sokkal több buktatója egy olyan kapcsolatnak sem mint egy bármilyen másiknak. Ami nálatok gond lehet az másnál is.

35F

2017. aug. 24. 16:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig elmosolyodom:) Szerintem nem sok, ha mindketten jól érzitek magatokat a kapcsolatban. Én tudom milyen. :)))) És nem csak látatlanba beszélek. Sok sikert !
2018. jan. 11. 20:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok
2018. jan. 11. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!