Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 26 év korkülönbség sok?
Kérdező, megkérdezhetem hány éves vagy? Csak kíváncsi vagyok, nem ítélkezem. Akár privátban is megírhatod.
Ha nem akarod azt is megértem természetesen. :)
A válaszom: igen!
Mert olyan is minden ilyen kapcsolat. Nekem ne akarja senki beadni, hogy ott az érzelmek játszanak, mert nem most jöttem le a falvédőről. Az eddigi fiatal lányok, akik kikosaraztak, mind a komoly egzisztencia hiányára fogták ezt, és a többségük 25-30 éves korkülömbség mellett jött össze más pasival utána. Az egyikőjüket ki is tagadta az apja, meg is érdemli az ilyen, aki ilyen korkülömbséggel aranyásóskodik. Szégyen...
Nekem sok lenne.
Max 10-12 évvel idősebb Pasi jöhet szóba
23 N
Teljesen normálisan működsz!
Anyám 54-es apám 38-as volt. Ez 16 év korkülönbség. 3-an vagyunk testvérek.
Ne mások véleménye alapján ismerkedj!
Te fogsz vele élni! Nincs ezzel semmi baj. a Férfiak úgyis irigyelni fogják a pasit. Aztán majd alakul ahogy alakul. Nincs sokkal több buktatója egy olyan kapcsolatnak sem mint egy bármilyen másiknak. Ami nálatok gond lehet az másnál is.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!