Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Mikor jön el az a nap, amikor nem fogjátok magatokat kevesebbnek érezni a kis melleitekkel?
Nekem mindig is a kis mellekkel megáldott nők jöttek be, szerintem sokkal nőiesebb egy pici méretű, feszes, kerek cici, mint a lógó tejcsarnokkal rendelkező társaik. Szóval, csak hogy tudjátok, csodálatosak vagytok a kicsi méreteitekkel is. ;)
Kort írjatok, ha válaszoltok. Köszi.
Szóval az nem normális, ha egy kis mellű nőt bántanak azért, amiért neki nincsenek nagy méretei.
Az viszont teljesen normális, amikor egy nagy mellű nőt sz*rrá aláztok ugye? :DDDDDD
21/L
Aki aláz szarrá titeket?! Ne legyetek már ennyire hisztériás Keresztes Ildikók.
A nagy mellekre mindig is szokás volt azt mondani még poén erejéig is, hogy légzsák és társai, még a nagymellű barátnőm is ezt mondta a saját melleire! Mit kell itt drámázni? Meg amúgy is, nehogy már egy más véleményt ne tudjatok elviselni, amikor a kismellűeknek (jobb esetben) a klimaxukig kell tűrniük a lenézést.
Plusz, a pasik a legtöbb esetben álszentségből mondják, hogy kis mellekkel is "csodásak" vagyunk. Hány olyan esetet hallottam, hogy a pasinak tetszett a barátnője kis melle, aztán mégis megcsalta egy nagyobb mellűvel?
Sőt, az exem egy jó nagy mellűvel kezdett utánam, holott neki is a kis mell tetszett. Volt egy srác, aki szerint egyenesen undorítóak voltak a barátnőm nagy mellei, mégis vele kezdett ki, pedig belém volt szerelmes. Alkalom szüli, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!