Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Mikor jön el az a nap, amikor nem fogjátok magatokat kevesebbnek érezni a kis melleitekkel?
Nekem mindig is a kis mellekkel megáldott nők jöttek be, szerintem sokkal nőiesebb egy pici méretű, feszes, kerek cici, mint a lógó tejcsarnokkal rendelkező társaik. Szóval, csak hogy tudjátok, csodálatosak vagytok a kicsi méreteitekkel is. ;)
Kort írjatok, ha válaszoltok. Köszi.
Nem éreztem soha emiatt kevesebbnek magam, bár tény, hogy rossz, hogy nincs nagyobb, de még soha nem zavart senkit rajtam kívül, hogy ekkora van csak.:)
Úgyhogy én elhiszem tapasztalatból, amit írsz.:)
A média azt sugallja, hogy a nagy mell az ideális és a nőies + a pasik többségének a nagyobb jön be, szóval ha alapból nem lenne gondunk a kis mellünkkel, a média és a másik nem esetleges lenézése miatt kellemetlenül érezhetjük magunkat. Pedig a kicsi tényleg praktikusabb:
- nem akadályoz a sportban
- kényelmesebb hason aludni
- nincs hátfájás
- biztosabbak lehetünk benne, hogy a partnerünk nem a dekoltázsunkat bámulja állandóan
- többet lehetünk melltartó nélkül
- azt tapasztaltam az ismeretségi körömben, hogy a kismellű nők több anyatejet adnak
- a kis mell nem kövérít
- a mellünk kényelmesebben fér el a partnerünk kezében...
Abba pedig nem szoktak belegondolni az emberek, hogy a klimax idején meg szokott nőni a mell. Nagyanyám a klimaxáig A-kosaras volt, klimax után C-s lett, de olyan lógós, mint egy dohányzacskó. Egy nagyobb mellűnek milyen lesz, hasonlítani fognak két kiszúrt légzsákra? Kösz, de nem kell, jó nekem az A-kosár.
Amikor ti nem toljárok napi szinten a "14 centis, az nagyon kicsi" - rinyát. ;)
Egyébként ezt meg mondd az exemnek, aki állandóan azzal bxtatott, hogy túl kicsi a mellem és műttessem meg.
Utolsónak: Előző vagyok. Nekem nagy mellem van, úgyhogy valóban nem tudom átérezni a problémátokat, ugyanakkor én sohasem beszélek degradálóan a kis mellekről, mert szerintem a kis mellek sokkal szebbek és esztétikusabbak. Plusz az ízlésekről felesleges vitatkozni:)
Ugyanakkor baromi szomorú, hogy olyanokat írnak róla, hogy "tejeszacskó" és társaik, mert ez semmivel sem különb, mint amikor a kis mellű nőket cikizik. És valóban szegény vagyok, igen, mert nektek mégis sokkal könnyebb élni kis mellekkel:) Ennyit a hangnemről végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!