Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontos a pasi magassága?
Szerintem ez nem függ össze azzal, hogy meg tudják e védeni, illetve szerintem ennek egy kacsolatban egyáltalán nem kéne szempontnak lennie.
Akkor mégis miért nyom annyit a latba a magasság?
Ha 182cm vagy, akkor nem a magasságod miatt nem kellettél azoknak a csajoknak. Csak talán nem akartak megbántani azzal, hogy miért nem vagy jó nekik.
Egyébként meg ahogy sok pasas bukik a nagy mellekre, miért ne bukhatnának a lányok a magasságra?
De 182cm-rel bőven van csaj akinek nem gond a magasságod, sőt még tetszik is neki.
Nem tudom miért,szàmomra vonzóbbak a magasabb pasik,de csak ha vékony is.Szóval a kb modell alkatúak.Ha nagydarab,túl izmos vagy mackós,hàjas az nem tetszik egyàltalàn.Nem azért hoy megvédjen,nem is a magassarkú miatt mert ritkàn hordok olyat.
Csak szàmomra ez jön be.Még az nem baj,ha velem egyforma magas én 170 vagyok.Csak alacsonyabb ne legyen.
163 cm vagyok. Az eddigi legmagasabb pasim 187 cm volt. Hát nem volt valami kényelmes... nekem az a jó ha 170-180 között van. 190+-ossal meghalnék :D
22/L
Én úgy vettem eszre, a ferfiakat jobban zavarja. (Kidman-Cruise páros, Tomnak volt komplexusa az exe mellett...)
Mindamellett, a sokkal alacsonyabb ferfi mellett lehet (en speciel igen) azt erezhetnek, hogy egy gyerekhez kell lehajolni megcsokolni.
Van egy hanyag tartásom nekem kifejezetten rossz lenne, mindamellett, hogy az alacsony es férfiakat is imádom.
Általában a magasakat nyugodtabb jellemnek látom, az alacsonyak, meg agresszivak, tortetobbek, jobban kompenzaljak a komplexusukat, mert sokuknak van..
De ténylegesen, ez valami evolucios ok. Pontosabban en is max azzal tudnam magyarazni, hogy a magasabb ferfi nagyobb teruletet lathat be onnan, hamarabb tudja erzekelni a veszelyt.
Ellenben fizikailag szerintem joval lassabbak lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!