Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontos a pasi magassága?
Szerintem ez nem függ össze azzal, hogy meg tudják e védeni, illetve szerintem ennek egy kacsolatban egyáltalán nem kéne szempontnak lennie.
Akkor mégis miért nyom annyit a latba a magasság?
Én sosem buktam különösebben a magas fiúkra, nem volt bennem az hogy magasnak kell lennie, annyi hogy nálam egy kicsivel legyen magasabb, ha kb 10 centivel magasabb az már tökéletes, a túl magas se jó (én 162 vagyok)
Aztán úgy hozta a sors, hogy a fiú akibe beleszerettem, a barátom, 30 centivel magasabb nálam :)
Így alakult, ha velem lenne kb egymagas akkor is ugyanúgy imádnám, így annyi van hogy többet hordok magassarkút, mit alapból, hogy kevesebbnek tűnjön, és én is jobban felérem (régebben utáltam a magassarkút, mostanra hozzászoktam)
Annyiban fontos a nőknek, hogy magasabb legyen a pasi, hogy ölelésnél jobb szerintem, meg mi imádjuk a kiskifli-nagykiflit :) meg ilyenek, kb ennyi szerintem, más most így nem jut eszembe
#21-es, és sosem zavarta egyikőtöket sem a 30 centis különbség?
Mostanában én is találkozgazok egy hasonlóan magas sráccal, nagyon szimpatikus, de kicsit frusztrál ez a különbség. Nem kizárólag ok, pláne, ha továbbra is így haladunk, csak nem tudom, mennyi idő alatt szoknám meg.:-/
A csók még elég fura így. :-)
N
Annyira szeretem itt azt olvasgatni a lányoktól, hogy ne maz számít mekkora...jó lenne neki akkora is mint ő de a sors úgy hozta hogy 190 cm a mostani barátom. DDD
Vagy azt is szokták írni, hogy az exem 170 volt, de pont a mostani barátom 190
----
Legfontosabb szempont a nőknek a magasság, 175 alatt ne legyen, de a legtöbb 180-nál határozza meg a magasságot, ami teljesen reális, mert az a férfi átlag magasság.
Én aztán tudom mi a magasság, gyakorlatilag tönrke ment az életem mert megszívtam az életem az apám miatt meg anyám igénytelensége miatt
170 cm vagyok, 14 évesen is ekkora voltam. Súlyos mentális,pszichés, lelkibeteg lettem ez miatt. Sose volt barátnőm, szűz vagyok.
Minden kérdésem az enyém, ami úgy kezdődik 170 cm vagy az alatti férfiakat kérdeznék...szóval eléggé profi vagyok ebben a témában.
Ha megnézed az utcán milyen magasak vannak, azt látod hogy a nők is 170 cm magasak, ami már reális, mint átlag női magasság. Nőkhöz az ilyen törpék mint én, még oda se tudnak állni a nő mellé. Sőt a nők még arra se méltatják az ilyen törpét hogy ránéznek...Sokszor tapasztaltam ezt, utálat, megvetés áradt a szemükben ha véletlenül rámnéztek. Pedig arcra nem vagyok csúnya. De az hogy 170 lettem, az megpecsételte az életem.
Ha mondjuk beütitek a googlba azt hogy férfi magasság, kiadja az NLC amit odaírtam ki, ott leírok mindent.
Még a másik, hogy a nők ne legyenek igénytelenek, ne álljanak le 175-nél alacsonyabbal, főleg ne csináljanak gyereket, mert úgy jár mint én...nők megtehetik, hogy válogatnak ! 180 alább ne adjátok
Férfiakban meg legyen annyi realításuk, és lelkiismeret, hogy mivel így jártak nem adják tovább ezt a selejt gént.
Engem nem izgat, a párom 4 centivel alacsonyabb, mint én, és? :)
Mégis sokkal inkább biztonságban érzem magam vele, mint a 180 centis, mindenkibe belekötő öcsémmel.
23-as, ne hidd, hogy a magasságod miatt nincsen senkid :D
Tudod, az ilyen kisebbségi komplexusos, gyűlölködő embereket mindenki messziről elkerüli - joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!