Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért fontos a pasi magassága?
Szerintem ez nem függ össze azzal, hogy meg tudják e védeni, illetve szerintem ennek egy kacsolatban egyáltalán nem kéne szempontnak lennie.
Akkor mégis miért nyom annyit a latba a magasság?
Kit érdekel? Szeretnek minket a nők! Ez a lényeg! :D Amúgy volt olyan csajom, aki magassarkú mániás volt. Ha tehette, csizmában, mindenben magassarkút hordott, és imádta hogy még így is felnéz rám. :D
195cm
Én amúgy 182 vagyok, tehát se nem magas, se nem alacsony.
De azért akadnak bőven olyan csajok akik 160 körüliek, de legalábbis mindenképpen 170 alattiak és bár nem gondolnak kifejezetten alacsonynak, de Ők a "magas pasikra buknak."
Unokatesóm pedig tök ugyanolyan mint én (apáink ikrek amúgy), mármint külsőre nagyon hasonlít rám, viszont okosabb és jobb humorú is, de szegény 10 centivel alacsonyabb nálam és 24 évesen szűz.
158 cm magas nő vagyok, a férjem 168 cm magas. Ennyit az általánosításról. :)
Viszont alkatilag és személyiségre olyan, hogy tudom, hogy meg tudna védeni, ha úgy alakulna. Nem a magasságán múlik szerintem senkinek.
Nőként nem a legjobb érzés ha a barátom 20 cm-rel alacsonyabb nálam, ugyanakkor túl magas se legyen. Amúgy nem minden lánynak/nőnek fontos a magasság, de általában teljesen tudattalan beidegződésként a küvetkezők fordulnak meg a fejünkbe.
-magassarkú kérdés,
-mennyire lesz kényelmes/kényelmetlen akár csak csókolózni végső esetben a szexuális együttlét(hiszen a 30 cm-es méretkülönbség szerintem kissé kényelmetlen szex közben)
-azért szeretjük a magasabb pasikat mert egész egyszerűen jó hozzájuk bújni
És még annyival egészíteném ki, hogy legtöbb esetben a magasság nem elsődleges szempont.
sm's girl Ne haragudj, de ezzel kiforgatod a kérdést. Nem mondtam, hogy 20 cm-el alacsonyabb barâtodnak kéne hogy legyen... Ez nem is túl kivitelezhető, hiszen nagyon ritka a 180+ nő és 160- pasi.
És hidd el ilyen szélsőséges esetekben megérteném, ha 160 cmes létemre nem akarna velem lenni egy 180 cmes nő. (Ettől függetlenül nem tartanám azt sem furának, ha igen)
De én az olyan általânosabb esetekről beszélek amikor egy 170 alatti csaj (akár 150 cm) egyszerűen nem járna 185 cm alattival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!