Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek fordult már elő ilyen? Titeket nem idegesít? Szerintetek szólhatok valahogy finoman?
Ha randizok egy sráccal akkor olyan, mint ha a mellemhez beszélne végig és amikor elölre enged és hátra nézek folyton a seggemet bámulja. A normális válaszokat elölre is köszönöm!
18L
Szerintem örülj, hogy tetszel neki. Ha ezen túl teszed magad, akkor próbálj inkább a mondandójára koncentrálni és okosakat mondani hátha kiderül, hogy a karosszérián kívül más is érdekli.
Amúgy a külcsín csekk után ha van értelme, akkor a szürke állományodra is kíváncsi lesz.
Biztos jó segged és jó melleid vannak. Örülj neki, és lépj túl rajta.
Bezzeg ha nem bámulna mg, sőt: rád se nézne, akkor meg az lenne a baj:)
erről eszembe jut, hogy volt egy csaj akivel találkoztam és megsértődött azon, hogy nem bámultam meg :D
azt mondta, hogy "milyen férfi vagyok, hogy még a seggét sem bámulom meg?" :D
én meg pislogtam, hogy mi van, mondtam neki ha odajutunk úgy is látni fogom nem? hát mondanom sem kell, nem volt több ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!