Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti abbahagytátok volna?
A hétvégén először voltam együtt a barátommal. Mondtam neki, hogy nem rég ért véget a menstruációm és ilyenkor fájni szokott, szóval óvatosan!
Mondanom sem kell, hogy mindenféle előjáték nélkül nekem esett. (Én úgy gondolom, hogy a csókolózás nem számít annak.) Többször kértem, hogy hagyja abba, mert fáj. Akkor abbahagyta, de utána megint csak "úgy" be akarta tenni...
Azt mondja, hogy ő a durvább szexet szereti. Mondtam neki, hogy nekem sincs azzal semmi bajom, de fokozatosan fel kellene építeni a szexet, nem csak nekem esni.
Nem tudom miért lehet, de egyszerűen semmi gyengédség nincs a mozdulataiban. A melleimet is mindig olyan erősen szorítja meg. Tiszta kék-zöld folt, ez szerintem nagyon nem normális.
Nem értem az okát, annyira felizgul, hogy nem tudja kontrollálni magát? (Ilyen van nálatok srácok?) Vagy egyszerűen le sem sz...a, hogy nekem hogy esne jól?
Nem tinik vagyunk már. Ő 30 én 25 éves. És állítása szerint eddig két barátnője volt. Tudom a barátnők száma nem egyenesen arányos a tapasztaltsággal, de akkor is...
Vélemény? Vagy járt már valaki hasonló cipőben?
Hát én nem tudom...
Egyáltalán nem estek jól a mozdulatai, egy kicsit sem voltam beindulva. Sőt, azt vártam mikor fejezi már be! Egyszerűen fájdalmat okozott, nem pedig örömet.
Ha nekem azt mondják, hogy ne csináld, mert fáj akkor nyilván megpróbálok máshogy közeledni...
Nem pedig ugyan úgy folytatom, mint ahogy rossz volt, hát de nem?!
Csak az ágyban az...
Amúgy teljesen normális, mindig örömet akar szerezni, oda megyünk ahova én szeretnék, azt csináljuk, ami nekem jó, stb... De az ágyban nem, ott egyszerűen teljesen más, már szinte állatias!
És azt mondd már meg nekem, hogy ezt miből kellett volna tudom??
Talán abból, hogy állandóan gyengéd volt velem?! Állandóan gyengén simogatta a karom, finoman puszilgatta az arcom és egyszer sem volt erőszakos. Tényleg, ezek teljesen erre utaló jelek.
Szeretem amikor valaki úgy okos, hogy ott sem volt és fogalma sincs a dolgokról.
Én kértem véleményt és örülök is, hogy írtok, de ezt mégis miből kellett volna tudnom?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!