Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit éreztek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit éreztek ha egy nő húzza az agyatokst szexuálisan?

Figyelt kérdés
Tegyük fel elmentek a barátnőtökkel valami nyilvános helyre randizni, de egy eldugottabb helyre. Leültök és csókolóztok , és a lány simogat "azokon" a helyeken is nadrágon keresztül. Kb 2 órán át izgat így titeket , mire maga az orgazmus bekövetkezne. Szeretitek ha húzzák az agyatokat?
2017. aug. 20. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
embere válogatja - én igen
2017. aug. 20. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
attól függ mi a történet vége, feleslegesen ne húzza az agyam
2017. aug. 20. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha húzzák az agyam, szeretem, de csak otthon.

De nem nyilvános helyen, ez, csak éretlenségre utal a szememben, aki ezzel szórakozik.

2017. aug. 20. 22:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem. Jó érzés ilyennel tölteni az időt.
2017. aug. 20. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
kirva jó érzés
2017. aug. 20. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
naná
2017. aug. 20. 22:33
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Remek szórakozás hülye gyerekeknek
2017. aug. 20. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Volt egy csaj aki huzta az agyam aztan nem engedte magat megdugatni. Na akkor azt ereztem szajba vernemm
2017. aug. 20. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
En szeretem ha egy no huzza az agyam foleg mert direkt csinalja. De a vege a jo amikor mrgkuldom neki abbol nincs kegyelem aztan fel se kell az agybol.
2017. aug. 20. 23:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

kizárt a 2 óra.

ennyire nem erős az idegrendszerem,hogy ilyen hosszú kiképzést kibírjon.

negyed óra múlva vagy hazavinném magamhoz,mondjuk egy ilyen esetnél haza sem jutottunk mert félúton megálltunk és megdugtam a kocsiban aztán otthon is.

vagy elmentünk a mellékhelységbe és ott dugtunk.

volt már ilyen.

az agyhúzás meg eleve kizárt,mert rosszul vagyok ha irányítani vagy manipulálni próbálnak.

bejáratott nővel már más,ott lehet helye az ilyesmi játéknak.

de mondjuk egy friss dolognál ahol az sem biztos hogy egyáltalán összejön és eleve szexuálisan frusztrált az ember mert olyan kangörcs dolgozik benne,mert hogy új nő,ott ez ilyesmi nem pálya.

2017. aug. 21. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!