Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan is kötődők a nagynénimhez. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valamilyen okból kifolyólag, ha bemegyek a nagynénim intim zónájába, és megölelem, megpuszilom, akkor feláll a péniszem és azt érzem, hogy levetkőztetném és szexelnék vele. Ez mit jelenthet és mit csináljak?2017. aug. 14. 14:01
1/30 anonim válasza:
Ha feláll, akkor nincs mese, ahogy átöleled éreztesd vele, hogy ilyen hatással van rád, nyomd oda hozzá, hogy érezze. Ha rányúl vagy elmosolyodik, akkor sínen vagy .
2/30 A kérdező kommentje:
Egyszer megmondtam neki, hogy úgy szeretem, hogy szexuálisan is kötődök hozzá (feláll rá a p*csöm, bebújok a két lába közé a bugyijához) és örült neki. Szerinted így most ez gáz, hogy kívánjuk egymást? Ha nem, lehet ebből szex?
2017. aug. 14. 14:15
3/30 anonim válasza:
Öleléskor véletlen nyúlj a lába közé és érintsd meg a pináját nadrágon vagy szoknyán keresztül vagy, ha nem akarsz ennyire belevágni, akkor csak markolj rá a popsijára keményebben. Ha meg mondtad már neki, akkor szerintem illő lenne ezeket bevetni, amiket írtam. Ne vesztesz semmit, ha akarja úgy is megdughatod, ha nem max. kivered rá. Szoktad rá verni akkor rendszeresen ugye? Fantáziálni róla esetleg meglesed és úgy vered rá, hogy ott van, de nem lát meg ilyenek.
4/30 A kérdező kommentje:
Igen, fantáziálok is róla rendszeresen, és amikor velünk van, akkor is verem rá.
2017. aug. 14. 14:22
6/30 A kérdező kommentje:
60 éves és nagyon szexi!
2017. aug. 14. 14:24
7/30 anonim válasza:
Azt hittem valami fiatalabb azért :D
9/30 anonim válasza:
Nem tudom nekem ez már öreg, pedig én sem mai gyerek vagyok, te meg gondolom még fiatal srác vagy nem? Akkor viszont főleg próbálkozz be nála, ha neked ennyire bejön, mert tuti szeretne szexelni egy jó fiatal sráccal.
10/30 anonim válasza:
Mint Peggy a Rém rendesből :)
Nekem bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!