Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan is kötődők a nagynénimhez. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valamilyen okból kifolyólag, ha bemegyek a nagynénim intim zónájába, és megölelem, megpuszilom, akkor feláll a péniszem és azt érzem, hogy levetkőztetném és szexelnék vele. Ez mit jelenthet és mit csináljak?2017. aug. 14. 14:01
21/30 anonim válasza:
Nekem volt szerencsém megdugni többször is egy 51 éves két gyerekes anyukát. Ő volt az a tipikus "még a gerincvelőmet is kiszívó". Olyanokat csinált a szájával, a hüvelyével, hogy eszméletlen. És hatalmas mellei voltak igaz egyszer már felvarratta de isteni volt.
Én azt mondom hajrá! Ha rád mozdul ő is akkor szerintem te leszel az eggyikke azon keveseknek akik ugy lettek férfiak ahogy szeretnék. És tuti örök emlék ;)
22/30 A kérdező kommentje:
Nos, hamarosan meglesz a két nemi szerv találkozása. :)
2018. jan. 1. 21:24
24/30 A kérdező kommentje:
Nem mi volt, majd mi lesz? :D
2018. jan. 1. 21:46
25/30 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy hamarosan meglesz? Beszéltetek róla?
26/30 A kérdező kommentje:
#26: Megbeszéltük. De félbeszakadt a beszélgetés.
2018. jan. 1. 22:02
28/30 anonim válasza:
"Így néz ki" Error 404 not found.:-(
29/30 anonim válasza:
Hogyan sikerült előhoznod a témát neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!