Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez férfiak és nők?
Eddig két kapcsolatomból háromszor találtam magam abban a szituációban,hogy "édes hármast" szerettek volna az exeim. Két nő-egy férfi felállásban. Mondtam nekik,hogy minden további nélkül,HA először megcsináljuk két férfi-egy nő felállásban is. (egyikbe se mentem volna bele csak kíváncsi voltam a reakcióra :D)
Erre jött a kiakadás,hogy hogy lehetek ilyen és hogy nem éreznék-e bűntudatot hogy más hozzám ér stb stb. Erre mondtam,hogy fordított esetben is ugyanez a helyzet. Jött a válasz,hogy az nem ugyanaz. De ez sosem lett kifejtve,hogy miért is. De fiú haverjaimmal is beszéltem már erről és szinte mindenki ugyanazt mondta: a két nő-egy férfi édes hármast bevállalnák,de a másikat már nem. Ennek mi az oka?
A kérdést kíváncsiságból írtam ki! Ha valaki provokatívnak tartja,azzal nem tudok mit kezdeni sajnos! :)
Nem mondanám,hogy önzők,de valamiért van bennük egy ilyen korlát amiért úgy érzik,hogy ez a két helyzet nem ugyanaz. Ez érdekelne,hogy miért.
Szíved joga úgy érezni,hogy kamu,de egyrészt nem értem,hogy miért ne fordulhatna elő ilyen. Másrészt ha te férfi vagy és nem érint,ne írj ide. Ha nő vagy akkor ugyanígy. Ennyi az egész.
Egy hetero férfi talán nehezebben viseli más férfi meztelenségét, szexualitását nézni, emiatt nem vállalnak be két férfis hármast.
De ez csupán egy tipp.
A másik pedig, hogy a férfiak nem tűrik, ha más is hozzányúl a barátnőikhez. De akkor jön a kérdés, hogy egy nőnek miért kéne elviselnie, hogy egy másik nő hozzányúljon a párjához. Elvégre az ugyanúgy az övé, mint ahogy a férfié a barátnője.
De ezek csupán találgatások a részemről, még nem voltam édeshármasban :).
Szerintem a pasik konzervatívabbak ilyen témában. Pl. A bulikon sokszor látom hogy hetero lányok egymásnak esnek mert , a buli és az adrenalin kedvéért mindent de, pasiknál sose.
A másik tippem is hasonló. Szerintem a pasiknak addig okés az egymás előtt pucérkodás amíg a közös zuhanyzó van. Utána már elég ellenszenvesek. Eddig úgy tapasztaltam hogy szerintük ez "b*zis".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!