Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak 30-40 között. Azért ez a korosztály, mert ez jön be nekem.22 éves lány vagyok. Jobban vonzza a tekintetet?
Észrevettem, hogy a legtöbb nő mindig farmert hord, és hozzá valami nem túl színes blúzt...tisztelet a kivételnek...nagyon sokan farmer és egy sima ing..szürke,fekete,sötét színűek.
Én nagyon szeretem a színes dolgokat, mert felvidít..
Így is szoktam öltözködni...de azért nem mint a papagáj...
pl...fekete oxford cipő,testszínű harisnya,narancssárga ruha térdig érő, citromsárga szövet kabát..térdig érő, és egy fekete táska...
A kérdésem az lenne...ha pl. egy ilyen színesen öltözött lányt megláttok, az jobban kitűnik a sorból? Jobban felfigyeltek rá? Megmosolyogjátok?
ha vissza mosolyog az többet jelent mint a ruha
ha eljön velem pizzázni stb az meg még jobb
de a szines jobb a feketénél
ne érezd, mert nincsen így.
kérdést tettem fel.
jaa néha a kosár méret többet dobb mint a ruha
neked mekkora? küldhecc fotokat a ruhákról.
Nem feltétlenül a ruhán múlik a dolog.
Ha látom azt a lányon, hogy bejövök neki, az többet ér.
40/F.
A ruha önmagában kevés. Azt tudni is kell hordani! Ugyan az a ruha lehet az egyik nőn slampos kinézetű és egy másikon elegáns!
Mi 30-40 közötti pasik már nem csak a ruhát nézzük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!