Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak 30-40 között. Azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak 30-40 között. Azért ez a korosztály, mert ez jön be nekem.22 éves lány vagyok. Jobban vonzza a tekintetet?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy a legtöbb nő mindig farmert hord, és hozzá valami nem túl színes blúzt...tisztelet a kivételnek...nagyon sokan farmer és egy sima ing..szürke,fekete,sötét színűek.

Én nagyon szeretem a színes dolgokat, mert felvidít..

Így is szoktam öltözködni...de azért nem mint a papagáj...

pl...fekete oxford cipő,testszínű harisnya,narancssárga ruha térdig érő, citromsárga szövet kabát..térdig érő, és egy fekete táska...

A kérdésem az lenne...ha pl. egy ilyen színesen öltözött lányt megláttok, az jobban kitűnik a sorból? Jobban felfigyeltek rá? Megmosolyogjátok?

2017. aug. 18. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az összhatás a lényeg... Ha jól viseled bármiben kitűnhetsz a tömegből...
2017. aug. 18. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondani szokták: nem a ruha teszi... A lényeg: ki van benne?
2017. aug. 18. 23:36
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem nem igazán tetszenek a 30asnak öltözött fiatal lányok.

pont az a jó bennük,hogy a korosztályuknak megfelelően öltözködnek.

meg egy edzett testű igazán jó csajon szabadidő ruhában is látszani fog,hogy milyen vékony a dereka,milyen kerek a feneke és milyen szép a tartása.

2017. aug. 19. 00:34
 14/15 Bence_ ***** válasza:

Kisugárzás a lényeg az pedig belülről jön!

Férfiaknak ilyen kérdést feltenni

".fekete oxford cipő,testszínű harisnya,narancssárga ruha térdig érő, citromsárga szövet kabát..térdig érő, és egy fekete táska..."

Rakj fel egy képet, azt látjuk de ez a leírás?

2017. aug. 19. 06:43
 15/15 anonim ***** válasza:

A teste a lényeg az arca a kisugárzása és hogy csinos-e. A színek nem. Bár a Windows-zöld az biztos taszítana. A nőknek pedig jól áll a fekete a fehér és a szürke:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bár ha ennyire színes vagy az is nagyon jó!:

[link]

:)

35F

2017. aug. 20. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!