Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izgatnak a shemale lányok, nők (csak a nagyon igényesen megcsináltak) és persze a nők, de a férfiak nem, akkor hetero vagy biszex vagyok?
Van 1-2 transzexuális lány aki tényleg nem csúnya. Azért ez múlni fog ahogy öregszik.
Én is kipróbálnék egy ilyet. Persze legyünk öszinték azért lehet fura lenne hogy egy farok veri a zsákomat lovaglás közbe ami közben csöpög ahogy én csapkodom a prosztatáját.
A seggszagról se feletkezzünk meg eddig 12 nővel voltam análissan is és mikor kivettem illetve mikor gyorsabban toltam volt seggszag rendesen mind a 12-nél.
Szerintem ez még belefér a hetero de perverz kategóriába. PErverzebb pillanataimban nálam is előjön h milyen lehet egy olyannal. De amelyik igényes az drága is, és persze h fizetős. Ha túl férfias akkor az taszító inkább szerintem, de a fene tudja, még sosem próbáltam.
35F
Azt azért hozzá tenném, hogy ilyen jellegű képekre, videókra úgy évente max 5×,6x kiverem, de nem hiszem hogy valaha is szexelnék velük...
Bár még csak 19 vagyok és pl. 15 éveskoromban még teljesen taszítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!