Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na, felaldoztam a maradek artatlansagomat, es megneztem a kepeit! De miota kileptem a kepek kozul, azota nem ir ekezetes betuket a telefonom -_- Legalabbis ezen az oldalon.
A ... A latottakrol: Szep arca van, meg egesz noies is, jo nagy mellekkel. Kulsore, ruhaban semmi veszes sincs benne, sot, elegge csinos! De ami a labai kozott van........ Az egy hatalmas dorong! :| Az nekem nem nyerte el a tetszesemet. (Mielott barki rakerdezne privatban, semmilyen pelo nem jon be! xD)
Szerintem egész jól néz ki, én pl. nem sírnék, ha ilyen lenne, bár a meglévő miatt se sírok. Két esztétikai gond van csak vele, az egyik, hogy a golyók aránytalanul kicsik a fqszhoz képest, a másik, hogy az elég hülyén hat, hogy közepén a legvastagabb. Ilyesmi:
| |
( )
| |
(Pasi voltam)
Angeles Cid dorongja szebb
(27F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!