Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ha nagyon tetszik egy srác, ők is megőrülnek, h láthassák meztelenül?
Nekik is jelent akkora élvezetet a nekik tetsző srác látványa meztelenül, mint ahogy fiúk ha meglátjuk a nekünk nagyon tetsző lányt?
én már nem tudok kiigazodni, mert mind mást mond, bár sztem amelyik őszinte, annak igen, de ki tudja. ..
szal?
Igen,ha tetszene egy férfi akkor elképzelném meztelenül, szeretném meztelenül látni,szeretném megérinteni és így tovább.
19/L
oké de azélrt tudok én erre ellenpéldákat ...
1, csajok is leskelődtek a táborban a fiú tusoló ablakán ... mint ez utóbb kiderült
+
2, aztán amikor egy srác volt aktmodell a képzőművészetin, hát bizony mondta h pár csajszinak eléggé kiesett a szeme, de még olyan is aki suttyomban fotózta
na mindegy, érdekes
Nem azt mondjuk, hogy nem tetszik és nem érdekel a látvány. Persze, egy szépen kidolgozott férfi test vonzó. De nem olyan őrjítő nekünk a látvány, mint a pasiknak a női test látványa.
Mi nem csak a szemünkkel vágyakozunk, hanem a lelkünkkel is.
Érted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!