Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én komolyra akarnám fordítani de ő azt mondta csak akkor lehet róla szó ha már lefeküdtem vele, most mégis ezt csinálja?
Ráadásul én még nem voltam fiúval élőtte, és úgy érzem jobb lett volna több idő... Én akarnám már, hogy hivatalos legyen a dolog, ő azt mondta oké, de attól még lefeküdhetnénk egymással, de mondtam, hogy nem szeretnék erre kitaláta, hogy csak szórakozok vele nem is gondolom komolyan. Ez addig húzódott meg vitáztunk amíg belementem. Hétvégén nála aludtam két este is, igazából a barátnőimnek sem mondtam el mi történt mert nem szerettem volna ha kiderülne de ő már elmondta két haverjának is... Aztán számon kértem, hogy miért mikor megkértem rá, hogy ne de szerinte ők nem fogják kikotyogni. Ma találkoztunk és megbántott, mondtam, hogy emlékszik-e arra amit ígért? Aztán mondha hogy mit akarok ünnepélyes bejelentést vagy mi, de mondtam, hogy jó lenne ha legalább mások előtt is adna puszit vagy megfogná a kezem.
Aztán azt beszélte, hogy ő erre nem áll még készen, mert ez nagyobb dolog mint hiszem és idő kell neki, de szeretné ha a barátnője lennék mert fontos vagyok. De ő lassan nyit érzelmileg és nagyobb szabad tér kell neki, meg lassabb haladás stb. De nem akar elveszíteni, csak értsem ezt meg, miért ne akarna felvállalni amikor ilyen jó csaj vagyok?
Szerintem az a baja, hogy fiatalabb vagyok mint ő, néha kislányként kezel de én érzem, hogy szeret és próbálkozik. Mondtam hogy akkor addig nem fekszünk le újra nehogy túl gyors legyen a tempó, aztán rávágta, hogy oké benne van. De már kezdi is a próbálkozást, tök átlátszó, de ha felhozom, hogy úgysem fekszek le vele akkor megsértődik.
te kislány vagy a szemében, ő meg kisfiú a mienkben
de elég buta történet ez...de te ismered a részleteket, ha nektek jó így, akkor csináljátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!