. Lefeküdtem a barátommal időben kivette. Mégis csináltam tesztet egy csik volt rajta. Megtartottam a tesztet. Egy hét múlva 2 csik volt rajta. Ez hogy lehet? Lehet h terhes vagyok?
Dzsenifer!
Nem olvastad el, hogy a teszt 3 percen belül értékelhető?
Nem hetek múlva?
Nem vagy terhes az alapján a teszt alapján.
Amúgy minek őrizgetsz negatív teszteket???
Az első tesztet mikor csináltad? Valószínűleg túl korán. A teszt az aktus után leghamarabb 2 héttel mutatja ki a terhességet. Ha a másodikon 2 csík volt, akkor terhes vagy. Csinàlj azért mégegy tesztet, ha az is pozitív, akkor már tuti.
Az "időben kivette" meg nem jelent semmit, mert mint tudjuk, az előváladékban is lehet sperma és az is lehet, hogy mégsem vette ki időben.
Jaaa bocsánat. Én is azt hittem, hogy 2 tesztet csinált.
A teszt bőven nem értékelhető 1 hét utàn!! Minek őrizgeted?
Hát én nem tudom, de az a csík hcg-re reagál, szerintem ha nincs hcg, nem lesz ott se 3 perc, se egy hét után.
Csinálj egy új tesztet most, az a biztos. Ha mégis terhes lennél, jobb ha megtudod mihamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!