. Lefeküdtem a barátommal időben kivette. Mégis csináltam tesztet egy csik volt rajta. Megtartottam a tesztet. Egy hét múlva 2 csik volt rajta. Ez hogy lehet? Lehet h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 09:35
11/17 anonim válasza:
Helyedben csinálnék még egy tesztet.
12/17 anonim válasza:
Időntúli csík nem számít, nekem majdnem az összes tesztemen lett egy halvány (vagy nem is annyira halvány) csík időntúl. Csinálj újat.
13/17 anonim válasza:
ezekbe a tesztekbe festék van,az a rózsaszín színezi be cskíba a tesztet. szerintem kibontás,rápisilés,levegőzés után már nem úgy tart mint kéne,ezért írják rá,hogy később ne értékeld ki
14/17 anonim válasza:
Időben kivette? Légyszíves olvass utána h mi az az előváladék. Ettől is simán teherbe lehet esni.
A teszt szerint nem vagy terhes. De csinálhatnál egy újabbat is h 100%-ig bebizonyosodj h nem vagy terhes. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. aug. 24. 12:56
16/17 anonim válasza:
Remélem ez jó lecke volt, és megtanultad, hogy a megszakítás nem védekezés. Simán lehetsz terhes bármikor.
17/17 anonim válasza:
Azért, hogy a válaszolók felé nem is olvasta el amiket a kérdező írt elég ciki. Mindegy, nem terhes ez a lényeg.
Gondolom azóta párszor újra gyakoroltak az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!