Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek nevezik az ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
Előszeretettel mutogatják magukat az interneten, akár ruha nélkül is, de csak akkor fekszenek le valakivel, ha az illető tényleg tetszik nekik.2017. aug. 21. 11:33
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, de a férfiak netezési szokásaiból ítélve igen nagy rájuk a kereslet.
4/8 anonim válasza:
Lehet azért mutogatja magát mert önelégült és szereti ha a figyelem középpontjában van.Az meg hogy csak azzal fekszik le aki tetszik neki a MINIMUM.Tehát nem szerelmes csak fizikai vonzalmat érez.Még a könnyen megkapható lányoknál is feltétel a kinézet.Én olcsónak/ízléstelennek nevezném.
5/8 anonim válasza:
Könnyen kapható.... nincs önbecsülése....
6/8 anonim válasza:
Jo csajnak. Amelyik ilyen, s nekem bejon meg is fektetem. En nem bantom oket nekem ez.
F
7/8 anonim válasza:
Könnyűvérű válogatós szajhácska!!!
8/8 anonim válasza:
Exhibicionista élő szexuális segégeszköz, aki ráadásul galárd módon körbenőtte a puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!