Ezeket a lányokat nevezik érettnek? Miért?
Ne is foglalkozz velük,nevetséges kis irigy banda...azok szokták fikázni a szebb lányokat.
Máskor ha jönnek,emeld fel a hangod pl " nem itt lesz a gyerek nap,viszontlátásra", vagy egyszerűen kerüld őket.
Ugyanmár 17 év körüli tinilányok, ilyen hihetetlen, hogy őket is érdekli a szex?
Az érettség pedig nem korfüggő, sem érdeklődésfüggő. Ha valaki érett, akkor felelősséget vállal a tetteiért. Vannak olyan emberek, akik baromi műveltek és képzettej, mégsem lehet őket érettnek nevezni, mert érzelmi zsarolással, parancsolgatással, fenyegetőzéssel operálnak.
Azért érettnek hinni valakit, mert történelemről beszél pedig érettlenségre vall. (Azért leírtad, hogy ti is kiveséztétek a csaj témát;-), ne legyél képmutató.
Na, és vajon milyen téren tettétek? :-) Nézz kicsit a dolgok mögé, elemezd jobban az ember viselkedését, ahelyett, hogy témát elemeznéd amiről beszél.
Nem azt mondom, hogy a húgod és a barátnői ne lennének éretlenek, hanen azt, hogy nem azért azok, mert visítva nevetnek egymáson. A felsőbbrendűségi érzés is az éretlenség jele egyébként. Többnek gondolni magunkat azért, mert minket a társadalmi földrajz, mást meg a gyöngyfűzés érdekel.
Köszi, hogy leírtad a történetet, láttam magam előtt a jelenetet, jót nevettem. Valószínűsítem, hogy a reakciódon nagyon jól szórakoztak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!