Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Ti szeretitek a vicces lányokat, vagy nem igazán néztek rájuk nőként? : D
ha pl sokszor van a társaság közép pontjában,és sok mindenki birja a humorát,meg egy kicsit perverz is,az vissza taszitó?
vagy inkább jobban birjátok ,a kis bájos mosolygós csajokat?
:D
neeeem fapoén :)) azt én is utálom.
ugy értettem hogy mindenki nevet a viceein,de nem viszi tulzásba.... tud komoly is lenni,sőt.
külön tudja választani a vicceset,a fanyar poéntól :D
Nekem általában nevetnek a vicceimen, és bár nem mindig én vagyok a társaság központja, azét szeretnek az emberek, és szeretik a humoromat is. És igen, nem csak kicsit, hanem gyakran nagyon perverz, mondjuk a párom is és a társaság is kb ezt tartja rám legjellemzőbbnek... :D
És a fiúk igencsak kedveltek mindig is, és most is azért tudnék honnan válogatni, hacsak nem lennék boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, szerelemben. :)
Az egyik válaszra utalva meg: bár lehet, hogy perverz a gondolkodásom és a humorom, gyakran gondolok a mondott szöveg "másik" értelmére. Ribancnak mégsem mondanám magam, sőt, senki más sem. Szerintem a kettőnek nagyon nincs köze egymáshoz. Ribanccá nem az tesz, hogy milyen a humorod. Off vége.
pfff....tudtommal a "kettőspontdé" az nem nevető smile,hanem eröltetett fogas vigyor... ha már igy meg lettem szolitva.
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!