Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen hosszú általában a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hosszú általában a szex?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és már ott járunk a barátnőmmel, hogy hamarosan lefekszünk. Ezzel nincs is bajom, csak nem tudom meddig kellene kibírnom az ágyban.
2017. aug. 20. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

amikor az ajtót becsukod, akkor a telefonon indítsd el a stoppert 14:30-ra állítva. ha 9:42 előtt elmész, akkor ő a Te nőd. ha 11:25 előtt mész el,akkor jó lesz pár körre. ha 14:30 előtt elmész, akkor egy kaland volt a csaj. utána meg felejtős az egész, és neki is.

Hülye kérdésre, hülye a válasz. Vagy megy a buszod, s félsz, lekésed?

2017. aug. 20. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
általában 3 betű, de lehet 4 is. attól függ ki kérdezi
2017. aug. 20. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
ha rágörcsölsz csak rossz lesz és lehet hogy egyből eldurransz..ne így állj hozzá. mondjuk első szex nekem olyan volt (ráadásul egy nagyon tapasztalt nővel) hogy annyira féltem hogy nehogy elbénázzam, hogy nem is tudtam ellazulni teljesen és simán csak élvezni..nem mértem az időt és körülbelülre se tudom megmondani, nekem egy évnek tűnt :D
2017. aug. 20. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Milyen hosszu a szex ? Olyan 16-17 centi. Egyeb kerdes ?
2017. aug. 20. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
6.
2017. aug. 21. 00:54
 6/8 Deflohelp ***** válasza:
92%
Pablo Coelho brazil író szerint a férfiaknak általában 11 perc.
2017. aug. 21. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Christopher Paolini szerint meg a tündék ágyéka nem szőrös.
2017. aug. 21. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne izgulj. Az első alkalom szinte sosem tökéletes. A lányok is tudják, nem esnek kétségbe. Ha 20 percen belül újra hadrafogható leszel, akkor majd korrigálsz, mert másodszorra tovább tart. Közben esztek-isztok valamit, vagy pihentek kicsit.

Vannak nők, akik hüvelyi úton pár perc alatt elélveznek, ez az egyik véglet, és vannak, akiknek semmi sem elég, és egy óra után még ismétlést szeretnének. Nincs szabály az időtartamra.

2017. aug. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!