Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ma csak a sportos vagy kigyurt pasinak van esélye nálatok? Vagy a mackósoknak is?
Kezdek megnyugodni.
Nagyon igényes vagyok as ápolt.
Pl a partneremben én se imádom a parfüm felhőt.
Mindig azt gondolom ha valakinek erős a parfüm hogy az illattal valami szagot kell eltakarni.
Sajnos 177cm vagyok nem magas és közel 100 kg 😕
Neübirom ha egy pasi full izom,de azt sem,ha semmi nincs rajta,vekony láb ,vékpny kar...
Legyen mit rajta fogni :DD
Nyilván nem minden lánynál lesz esélyed, de rengeteg olyan van, akinek tetszeni fogsz. Nekem is bejön a mackósabb testalkat, felizgat. De első a személyiség és az ápoltság, szerintem.
20L
nálam nem jönnek be az izomagyuak és társaik mert a méret számit és ők nem arra gyurnak következésképp kicsi is neki ez tapasztalat
meg csak maguknak akarnak mindent, élvezetet is
aki velük kezd meg is érdemli
Nem kell,hogy túl kigyúrt legyen,nem tetszenek a nagydarab pasik.Se mackós,se túl izmos.
175-180 közötti,inkàbb vékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!