Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én undorodom a sportos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én undorodom a sportos nőktöl?

Figyelt kérdés
komolyan ha látok kis izmot egy nőn rosszul vagyok:DEz mért van? nekem olyan mint egy travi:D
2017. aug. 9. 09:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
69%

Csak a túlsportolt nők gusztustalanok. A sportos nők nem.

[link]

Szexi.

[link]

és ami hányinger.

2017. aug. 9. 10:00
 2/26 anonim ***** válasza:
36%
Kérdés, mit tartasz sportosnak. Ha neked jobban bejönnek az elhízott nők, akkor szerencséd van, mert a felnőtt lakosság jelentős része túlsúlyos.
2017. aug. 9. 10:03
 3/26 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link] ez a csodálatos orosz nő megtestesítője.

[link]

[link]

[link]

[link] semmi mű nincs rajta, van több képe is, terembe edz a drága, de nem edzi túl magát.

2017. aug. 9. 10:03
 4/26 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nagyon tetszenek a sportos, izmos nők. Szerintem ízlés kérdése.
2017. aug. 9. 10:12
 5/26 anonim ***** válasza:
46%
2017. aug. 9. 10:19
 6/26 anonim ***** válasza:
86%

A linkelt képeken egy deka izom sincs, nem erre gondolt a kérdező szerintem, hanem pl a rubintréka, béresalexandra szerű fitneszlédikre. Kockáshas, duzzadó karok.

Nekem is idegen ha egy nő izmos, viszont biztos egészségesebb mint egy koplalástól vékony nő.

2017. aug. 9. 10:21
 7/26 anonim ***** válasza:

[link]

A képeken azért nincs egy deka izom se. Mert ezek sportos nők. Rubint réka már átesett a ló túl oldalára. Torzult korszellem. Vannak olyanok is a terembe járók között... láttam már ilyet...

2017. aug. 9. 10:22
 8/26 anonim ***** válasza:
2017. aug. 9. 10:23
 9/26 anonim ***** válasza:

[link]

:D

2017. aug. 9. 10:24
 10/26 anonim ***** válasza:
A vidiben a sok nyújtástól... meg ezek a gyakorlatok... milyen szűk nuni lehet alatta:D
2017. aug. 9. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!