Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én undorodom a sportos nőktöl?
57%, ezek átlag nők szerintem, volt barátnőm, aki nem nagyon mozgott semmit, csak szaladgált a busz után, mert elkésett mindig. Na rajta 5x annyi izom volt, mint amiket linkeltél.
De minap láttam én is egy izmosabb csajt egy áruházban, kb úgy nézett ki, mint egy futballista. Szép arca volt, de az alakja már nem tetszett.
De gondolom ezek nem is a férfiaknak akarnak tetszeni, csak önmaguknak, mint a nők nagy százaléka, saját bevallásuk alapján.
megkaptad a választ, csak te mindenki másnak bejön.
Vagy egyedül vagy ezzel kérdező, vagy egy 120 kilós csaj vagy és így akarsz pasit fogni XDDDD
Pedig jók nagyon az ilyen csajok! A sportosság egyben az igényesség egyik látható jele. És sok mindenben nagyon jók. :)
Lehet néhány pasi tart tőlük, mert nem bírná felvenni a verseny ilyen nőkkel...
Kecses nővel .... Mi van abban nagy durranás? Voltam kecsessel és sportossal is. A kecses csak feküdt mint egy darab fa a sportos kis virgonc volt és leleményes, százszor több élményt nyújtott.
De kinek mi jön be... ez csak az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!