Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azokat kérdem, akik már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat kérdem, akik már igénybe vették a rosszlanyok.hu szolgáltatásait: a milfek a jobbak vagy a huszonévesek?

Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 21:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mindkettő,nem korfüggő.
2017. aug. 17. 21:02
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
engem is érdekelne hogy kinek milyen tapasztalatai vannak általában véve.
2017. aug. 17. 21:03
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
srácok. A beszámolók rész a hirdetések alatt azért van, hogy lásd mások mit gondolnak. Jó olvasást! :)
2017. aug. 17. 21:05
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Őszintén szólva voltam pár lánynál

Nálam a legbiztosabb a milf.

Korrekt amit ígért telon azt tartja is előben nem akar lehuzni.

Fiatal aki nagyon kezdő a szakmában az jó mert nem rafkos nem atbaszos.

De aki fiatal de benne van az vagy atbaszos vagy lehuzni vagy elrendezésű gyorsan jó esetben mosolyog és mehetsz.

Milf azért tudja hogy vannak határai mert hiába fullasztó nem lesz fiatal. És ő nem szúrja el a renomejat inkább törekszik törzsvendeg legyél.

Voltam fiatal aki jó volt nagyon és kedves stb de nagy többség pláne aki szilikonos és pénzes helyen lakik az már lehúzosan főleg ha az alap árat kéred ok azt szeretik ha 15 egy óra és 20as ott hagyod

2017. aug. 17. 21:12
 5/17 anonim ***** válasza:

Mint minden, ez is egyén-függő.

Gyakorlatban: inkább egy 30-40-es MILF, mint egy 20-as műcicis libuka.

Az előzők jóval odaadóbbak, a 20-as csajok legnagyobb előnye a keményebb húsuk. Ha nem vagy észnél, akkor lehúznak.

De ismét mondom: egyén-függő, mindkettőre van jó példa is - a rosszak mellet...

2017. aug. 17. 21:30
 6/17 A kérdező kommentje:

Mit értesz lehúzás alatt?

Nem hagyják, hogy berakd, vagy hogy játssz a csöcseikkel? Vagy mit?

2017. aug. 17. 22:16
 7/17 anonim ***** válasza:

12-ben egyeztünk, én hülye, csak ötezres volt nálam, letettem a 15-öt, aztán nem adott vissza, mondván: majd belehúzunk, ledolgozzuk fiúka.

Aztán meg nem.

Hozzá sem megyek többet, 10-et sem ért.

2017. aug. 17. 22:46
 8/17 anonim ***** válasza:

Mindog ugy kell menni h legyen nalad ezres 2ezres 5ezres is es pomt annyit kell kivenni amennyit mond eloben, nem mindog annyi mint telefonban.

Voltam olyan lanynal aki aktus kozben felvette a telefont es mondta h hova jojjon a kovetkezo kliems engem meg siettetett, a 40 csillagos ertekelese ellenere. Szoval totál lutri.

Vhogy tenyleg a kinezetbol korbol kell szűrni meg a telefonon torteno egyeztetesbol.

De altalaban mindog kenyelmetlen.váratnak, nem veszik fel, megsem engedik se.ggbe, ott a pasija a lakasban csak bujkal es zajong stb..

2017. aug. 17. 23:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Jópár lánynál voltam 40 alatt mindenféle korosztályból,tapasztalatból írom nem korfüggő.
2017. aug. 18. 10:08
 10/17 anonim ***** válasza:
26%
Ha a szuvas fogából jól kimossa az előző delikvens mocskát, és megúszod egy gombás herpesszel, akkor rádkacsintott a szerencse, ami nem korfüggő.
2017. aug. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!