Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy alkalmi szexkor nem áll fel a farkam, csak sajátkezűleg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Akárhogy szopizza/veri a csaj a farkam,nem áll fell,de ha én elkezdek masztizni arra pl ahogy ő masztizik,egyből feláll,ez mi miatt lehet(nem sok nővel voltam,szerelem nem adatott meg csak alkalmi kapcsolatok...)
18/F
2017. aug. 15. 21:57
1/4 anonim válasza:
Hozzá vagy túlságosan szokva a saját kezedhez tuti sokat vered és ez az inger kell neki, hogy felálljon.
2/4 A kérdező kommentje:
És akkor mit tudnék tenni?Masztizzak hetente egyszer/kétszer?
(Bnő keresés folyamatba,de addig is...)
2017. aug. 15. 22:08
3/4 anonim válasza:
Kevesebb maszti, ne szoritsd annyira!
4/4 anonim válasza:
Nem kell kevesebbet masztizni csak próbáld meg nem attól függővé tenni a merevedésedet. Mert, akkor , mindig ez az inger fog kelleni, ahhoz, hogy álljon és elég gáz szerintem, ha egy csaj látványa nem állít fel nem, hogy ha szop vagy bármi más csak magadnak tudod felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!