Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Teljes lenne számotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Teljes lenne számotokra úgy egy kapcsolat, hogy csak felcsatolhatóssal és/vagy csak orálisan juttat el titeket a csúcsra a párotok?

Figyelt kérdés

Behatolás "nem megy" saját pénisszel és nem is igazán vágyok rá.

Orálisan imádom kényeztetni a puncit, és felcsatolhatóssal is szívesen kielégítek nőt, ha lenne igénye a behatolásos, sima szexre.

Kapcsolatra vágynék, de a szex csak így oldható meg. :/ Így megfelelne a kapcsolat?

2017. aug. 15. 12:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A lányokkal volt baj, így érthető az önbizalom gond is. Menni fog simán mindenhogy, ha találsz olyan lányt, aki türelmes lesz veled.
2017. aug. 15. 16:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Igen a lányokkal volt baj szerintem is.persze ha elég vastag egód lenne akkor elrendezted volna öket de mindegy mostmár.Masokkal biztos jobb lesz,de hogy is kéne nekifogni ugye. Minedezek után nulla önbizalommal

Off

Ha választani kellene akkor mikropénisz vagy óriáspecek?

Melyik a rosszabb?

Kiírjam kérdésbe?

2017. aug. 15. 16:53
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, a barátomé is ugyanakkkora, mint a tied és hihetetlen jó vele, és igen, van vele orgazmusom, van, hogy többször is.

Az elején nekem sem volt jó, mert neki sem volt túl sok tapasztalata, de ahelyett, hogy bunkóztam volna vele inkább szépen rávezettem, hogy nekem mi jó és hogyan, és pár alkalom után már nagyon sokat fejlődött.

Neked is csak egy türelmes lány kéne, aki szeret és visszaadja kicsit az önbizalmad. Ne add fel! :)

2017. aug. 20. 03:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Szex előtt dobjál be fél Kamagrát aztán úgy lerendezed a csajt hogy mindig veled akar szexelni.Később ha lesz önbizalmad már bogyó sem kell.Tapasztalat. :)
2017. aug. 28. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!