Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Teljes lenne számotokra úgy egy kapcsolat, hogy csak felcsatolhatóssal és/vagy csak orálisan juttat el titeket a csúcsra a párotok?
Behatolás "nem megy" saját pénisszel és nem is igazán vágyok rá.
Orálisan imádom kényeztetni a puncit, és felcsatolhatóssal is szívesen kielégítek nőt, ha lenne igénye a behatolásos, sima szexre.
Kapcsolatra vágynék, de a szex csak így oldható meg. :/ Így megfelelne a kapcsolat?

Kérdező mikropéniszed van?.,
Mert akkor megértem a felcsatolhatós dolgot.
Hát mivel családcentrikus vagyok így hosszú távon nem lenne jó mert egy mű brokitol nem leszek Terhes

Nem jól választasz partnert. Ezek a nők valószínűleg nagyon gyorsan szét tették a lábukat neked, vagyis a szexre hajtottak, így valószínűleg semmi érzelem nem volt mögötte. Ez csak tovább fokozta hogy amúgy is bunkó parasztok voltak. A felsorolt esetek egyikét se tudom elképzelni normális, minimális empatikus képességgel rendelkező emberektől.
Ha meg a szex előtt egymásba szerettek, akkor kb. már önmagában a csók vagy egy combsimítás egy orgazmussal ér fel.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem bírnám behatolás nélkül. Hiszen az a szex lényege és legeslegjobb része. Ha kicsi lenne a párom farka, akkor is igenyelném, ha képtelen lenne elérni a G pontomat vele, akkor is kellene az egyedülés ilyen formája. Ez lelkileg is teljesen mást ad, mintha valami műanyag bottal piszkálgat.

Nem tudom mi számít mikropénisznek, de nekem mereven 14 cm körül van olyan 4 cm vastagsággal.
Lankadtan mondjuk tényleg nagyon kicsi: kb 3-4 cm hosszra.

A méreteddel semmi baj nincsen. Annyi a baj, hogy tapasztalatlan voltál meg kifogtál három idiótát.
Ennyi történt.
Légy bátrabb próbálj megfelelő pózokat és ne alkalmi kapcsolatokat keress.

Az eddigiekhez sem alkalmi dologként álltam hozzá.
Most akkor azt mondjátok, hogy a méret alapján elvileg ki tudnék elégíteni egy nőt?
Mondjuk a tapasztalatlanságom még mindig ott van, az lehet nem túl pozitív dolog egy nőnél. :/

Kérdező teljesen jó a méreted.
Szerintem csak rossz nőkkel kezdtél

14 centi az teljesen átlagos méret, a sok nagydumás barom álstatisztika meg erre jó csak, hogy az egyébként teljesen egészséges emberek önbizalmát szétcsesszék.
Te még erre kifogtál 3 debil peechát is, hogy szép pénzt szedhessen be rólad egy pszichiáter.
Kell neked egy rendes lány, meg némi idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!