Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan vélekedtek magatokról? Értetek a női testhez? Kielégítitek a partnereteket maximálisan?
ha megfelelően kiismerem a partnert, akkor amennyire lehet és megérdemli igen kielégítem
de elegem van az önző csajokból, szóval ha olyan a partner, akkor én se fogom be magam hiába szeretem kényeztetni, vagy esetleg kísérletezni
Még a saját testemet sem ismerem nagyon, nemhogy a nőkét...
23/F
Nem vagyok jó pasi viszont túlságosan is értek a női testhez... Bár ez eléggé szubjektív vélemény mert ahány nő annyi igény... De eddig egy olyan lány sem panaszkodott akivel egy ágyba sodort az élet.
Az hogy maximálisan ki tudom e elégíteni... Hát látod ezt nem tudom mert sosem kérdeztem hogy egy tízes skálán mennyit értem el. Meg ez megint csak a nő igényétől fugg... Szoval maradjunk annyiban hogy jó emberismerő vagyok és ez által viszonylag könnyen ki lehet következtetni hogy mi kell az adott nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!