Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elkezdtek tetszeni az idosebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtek tetszeni az idosebb faszik? Miert vonzodom ennyire? 19 L

Figyelt kérdés
Van egy srac aki tetszik.Eloszor batyjat ismertem meg.Akkor batyjat szerettem meg.De batyja szexualisan kihasznalt!Akkori barinom beajanlotta nekem az occset ennek es igy ismertem meg!!Azota tartjuk a kapcsot!!Idokozbe kikoltozott!Most a batyja megint irogat nekem!Hogy jo lenne ha osszejonnenk!De leszrom!Occse ugye aki nekem fontos most beragott ram mert a kint elo magyar cimbijet bejeloltem!Es ez a cimbije most elkepesztoen vonz engem!Es irt nekem hogy A.meselt neki rolam(A=a pasi aki reg tetszik es a batyja megis nyomul)es aztan elkedztem vele felgmazni es ennyibe maradt!Meg exszerelmem(A.) irt nekem mert szrul esik neki hogy ramirt cimbije..de ez a haver most megtetszett nagyon egy 32 eves egygyerekes pasas es elsore nem jott be de most nagyoon..csak sajna kint lakik o is tobb ezer kmre es am se lakik kozel ha itt van mo-n mert az az orszag masik vege..de akkor is vonz vele almodtam...es tetszett hogy exszerelmem miatt kicsit tavolsagtarto volt..(eloszor nem is tetszett ez a cimbi de esku most nagyon vonzoo)meg exszerelmem is jol felidegesitene ha beszelgetnek ezzel a cimbivel ugyanis o leszogezte nekem (ex)hogy NE jelolgessem kint vele dolgozo magyar cimbijeit)...az lenne a legjobb ha osszejonnek az idosebbel es kivinne magahoz
2017. aug. 13. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Na most mit is szeretnél?

Egy idősebb pasit vagy azt, hogy valaki ki vigyen?

2017. aug. 13. 20:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Most a rendőrök nem voltak benne a sztoriban? Na, ez már haladás...
2017. aug. 13. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek megsérteni,de jól kevered a szrt a megfogalmazásban,érthetőségben és a pasik terén is.
2017. aug. 13. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Te nem a pultos leány vagy?Megint blogot írsz b+?
2017. aug. 13. 21:03
 5/14 anonim válasza:
Arra vagy kiváncsi hogy milyen a szex az érett pasikkal?
2017. aug. 13. 21:03
 6/14 anonim ***** válasza:
bonyolult csaj lehecc, hamar rájönnek a pasik és ugyis dobni fognak. ugyhogy tökmindegy mitcsinálsz csak szexre kellesz nekik, ne olvass horoszkopot ne aggódj annyit tedd a dolgod
2017. aug. 13. 21:05
 7/14 A kérdező kommentje:

elmondom mit akarok:

1.kikoltozni

2.oda koltozni ahol ex van

3.osszejonni ezzel az idosebb palival

4.jol erezni magam vele

2017. aug. 13. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Egy dugásért kiviszlek én is :-)

"egy idősebb faszi"

2017. aug. 13. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Csak nem Tirolban? Hany kerdest irsz meg ki? :)
2017. aug. 13. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
nem tirolban véletlenül? mer akk már sokaccor vótt
2017. aug. 13. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!