Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek is előfordul, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordul, hogy hirtelen elkezdtek vonzódni valakihez akivel jót beszélgettetek, kedves volt veletek, és bókol egyet?

Figyelt kérdés

Lehet nem teljesen érthető mire gondolok a kérdésből. Velem az utóbbi pár hónapban háromszor is előfordult, hogy olyan srácok iránt éreztem hirtelen vonzalmat, akik egyébként nem igazán jönnek be. Ebből kettőt régebb óta ismerek, ilyen nem túl szoros de baráti kapcsolatom van velük és sosem éreztem irántuk semmit évekig. De olyan jót beszélgettünk, nem pikáns témákról, nagyon intelligensek és hirtelen éreztem valamit ahogy a fél méteres közelembe jöttek. A harmadikkal meg csak egy társaságban találkoztam, és annyit mondott, hogy valamit aranyosan csináltam.

Vagy csak ki vagyok éhezve? Szerintetek? Ez normális, nektek van ilyen? Vagy csak szó szerint az intelligenciától indulok be?

2017. aug. 1. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ki vagy éhezve :D
2017. aug. 1. 18:41
 2/6 Ramone ***** válasza:
Ki vagy éhezve
2017. aug. 1. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök normális, örülnék, ha ilyen lenne minden lány. :)
2017. aug. 1. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen azt kérdezed, hogy normális-e, hogy a külsőn kívül más is vonzalmat tud benned kelteni egy férfi iránt?
2017. aug. 1. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Velem is volt már ilyen. Alapból nem tetszett a srác, aztán beszélgetni kezdtünk meg minden és egyszerűen "elvarázsolt" és vonzódni kezdtem hozzá. :D

Összejöttünk később, de nemrég szakítottunk.

:)

2017. aug. 1. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne hallgass azokra, akik azt mondják, csak ki vagy éhezve…

Nem! Az igazság az, hogy az intelligencia szexi. Én pl. nem vagyok egy macsó, sőt bicegve járok. Mégis olyan barátnőim voltak, hogy el se hinnéd…

2017. aug. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!