Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolga fiúk! Milyen gyakran kéri tőletek a domináns barátnőtök, hogy nyalogassátok a talpát?
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 10:53
21/32 anonim válasza:
Jó is lenne, de ezek a válaszok csak kitalált dolgok, nehogymár elhiggyétek egymásnak ezeket.
Én is örülnék ha szub lehetnék, de be kell érnem annyival, hogy a nőm engedi hogy a lábával foglalkozzak, de őt nem különösebben izgatja ez.
23/32 anonim válasza:
21 nyányila vagy.
Parancsoldmeg a nődnek,hogy engedje a talpnyalást!
24/32 anonim válasza:
Valamit félreolvastál szerintem. Engedi a lábnyalást.
25/32 anonim válasza:
Én nem vagyok "szolga" meg ilyesmi, de annak a nőnek, akit kívánok, puszilgatom, nyalogatom a lábát, talpát IS.
26/32 anonim válasza:
Általában, ha tv-t néz közben az arcomon tartja a lábait. Közben néha megengedi, hogy nyalogassam.
28/32 anonim válasza:
Egy év alatt kétszer volt erre példa. Egyszer meleg nyári napon amikor levette a cipőjét. Egyszer neg kádban. A fenekét kell leggyakrabban nyalnom, és kicsit kevesebbszer a punciját.
29/32 anonim válasza:
Nem kéri sajnos mert utálja. Szívesen csinálnám mert megalázónak találom, bár nincs lábfétisem, szóval megvagyok nélküle.
A cipőjét, csizmáját viszont rendszeresen megcsókolom ha hazaér, ez egy dolog amit félig viccesen kezdtünk el, és aztán rendszer lett belőle. Ha elfelejtem, akkor megbüntet pálcával, vagy egyéb módokon (igaz van h nekem kell szólnom, h elfelejtettem, mert ő is könnyen elfelejti..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!