Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szolga fiúk! Milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolga fiúk! Milyen gyakran kéri tőletek a domináns barátnőtök, hogy nyalogassátok a talpát?

Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 10:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván olyan kéri aki tudja hogy a szolga lábfétises. Egy ala nature pasitól nem kérnének ilyet
2017. aug. 13. 10:55
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Nekem csak lábat kell csókolnom, nem kell talpat nyalnom.
2017. aug. 13. 15:13
 3/32 A kérdező kommentje:
Második, milyen gyakran kell csinálnod? Elvárja konkrétan?
2017. aug. 13. 17:21
 4/32 anonim ***** válasza:
97%

Nekem elvárja az úrnőm,hogy tudjam mikor kell nyalnom.

Ha valamiért nem veszem észre,hogy kellene elfenekel, vagy megmogyoróz.

De persze azért is bünti jár,ha indokolatlanul nyalom.

2017. aug. 28. 17:34
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Minden este,fürdés után.
2018. júl. 8. 09:08
 6/32 A kérdező kommentje:
A barátnőd élvezi jobban, vagy te?
2018. júl. 8. 09:10
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten,de talán én jobban
2018. júl. 8. 09:11
 8/32 anonim ***** válasza:
67%

Mikor hazaér, le kell térdelnem, meg kell csókolnom a cipőjét/csizmáját. Utána rendszerint le kell segítenem róla.

Esténként ugyanilyen kis szokásunk van, ő már az ágyban fekszik én meg letérdelek az ágy mellé. Ilyenkor néha nyalom a talpát, de sokkal gyakoribb (kb mindennap) h azt kéri, h masszírozzam meg :)

Ezenkívül bdsm közben sokszor van h lenyalatja a cipője talpát (direkt itthoni cipő), vagy a talpát. Előfordult h szabadban voltunk, ő mezítláb és koszos volt a talpa amikor lenyaltam. Egyszer meg az utcai cipőjét, de azt nem engedi soha többet, a higénia miatt.

2018. júl. 17. 19:58
 9/32 anonim ***** válasza:
73%
Nem kéri egy nő sem, mert nincs ilyen ismerősöm, sajnos.
2018. júl. 17. 20:09
 10/32 anonim ***** válasza:
34%
Mindjárt hányok talpnyalók ez már a papucs szint csúcsra vivése. Én meg csak egy uncsi szub vagyok aki tüzes bikára vágyik.Igaz a hibám hogy szexuálisan több tüzes bikával is beérném egy helyett.
2018. júl. 26. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!