Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolga fiúk! Milyen gyakran kéri tőletek a domináns barátnőtök, hogy nyalogassátok a talpát?
Nekem elvárja az úrnőm,hogy tudjam mikor kell nyalnom.
Ha valamiért nem veszem észre,hogy kellene elfenekel, vagy megmogyoróz.
De persze azért is bünti jár,ha indokolatlanul nyalom.
Mikor hazaér, le kell térdelnem, meg kell csókolnom a cipőjét/csizmáját. Utána rendszerint le kell segítenem róla.
Esténként ugyanilyen kis szokásunk van, ő már az ágyban fekszik én meg letérdelek az ágy mellé. Ilyenkor néha nyalom a talpát, de sokkal gyakoribb (kb mindennap) h azt kéri, h masszírozzam meg :)
Ezenkívül bdsm közben sokszor van h lenyalatja a cipője talpát (direkt itthoni cipő), vagy a talpát. Előfordult h szabadban voltunk, ő mezítláb és koszos volt a talpa amikor lenyaltam. Egyszer meg az utcai cipőjét, de azt nem engedi soha többet, a higénia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!