Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ramnyomult a sajat apam?
Sziasztok. Amit most leírok megdöbbentő es nagyon nagy nyomast érzek. Lehet en latom félre de mar nem is tudom ezert kerek segítséget. Apummal mindig jo viszonyom volt, mindig szerettem,bevallom apas voltam, anyum mindig is mondta, hogy ezt a lányt az apja rajongasig szereti. De olyan 1eve kezdtek megváltozni a dolgok. Apum mas lett de inkabb csak akkor ha anyum nincs ott. Folyamatosan olelget az meg nem lenne baj, de belemarkol a fenekembe, a nyakamra puszit ad de ez nem is puszi inkabb ilyen félig csók szeruseg. Anyum éjszakás volt bejott a szobámba befekudt mellem az agyba simogatott combomnal megjegyezte mennyire szep vagyok es hat tudjátok azt hittem egyedul leszek otthon...nemvolt rajtam melltartó es konkretan megfogta.. Amit azzal magyarázott h csak érdekelte milyen lett az o nagylanya.. Ezmind szo szerint igyvan ahogy leírtam es nemtudom h most en latom rosszul vagy tenyleg nyomulas ez mar? Nem akarom anyum ezzel terhelni
Segítsetek kérlek :((
18L
Mondd meg neki nem normális amit csinál és beteg, ha nem fejezi be beszélsz anyukáddal, egy okos nő amúgy is észreveszi előbb utóbb az ilyesmit.
Mielőbb intézd úgy az életed, hogy elköltözhess otthonról.
Ha az én apám csinálta volna ezt a büdös életbe többet nem akarnám látni,úgy elintéztem volna, hogy soha többé ne tudja használni a férfiasságát, egy jó apa ilyet nem csinál, nem fogdossa a lányát.
Szia!
Javaslom, hogy olvass el egy-két történetet innen:
hogy lásd, milyen vége lehet ennek a dolognak...
Na álljunk le egy kicsit ha kérhetem. Ne legyen már alap, hogy egy apa izgul a lányára! Ha más tinikre esetleg, de a lányára soha! Ha mégis, akkor az kifejezetten beteg, amennyiben pedig bármilyen szinten teret is enged a dolognak, akkor pedig már törvénybe ütköző!
Első körben NE anyáddal beszélj, mert rengeteg ilyen esetben az anya a lányát hibáztatja. Hogy ez egy gyarló védekező mechanizmus részükről, az itt nem téma, lépjünk túl ezen a részén.
Apáddal beszélj. El kell mondani, hogy ez számodra egy nagyon bántó, megalázó dolog, lassan már félsz is kettesben maradni vele. Ez egyenlőre doszt elég kell hogy legyen. El kell mondani, hogy lehet, hogy nincs alapja annak amit te gondolsz erről a történetről, de te igenis így éled meg, úgyhogy változtasson.
Ha ez után sem változik a dolog, akkor a második körben már azt kell elmondani, hogyha nem hagyja abba azonnal és végérvényesen ezt a dolgot, akkor szakember segítségét fogod kérni.
Kamu vagy!!!
Mert ha ez valóban megtőrtént volna ami eléggé helytelen.... Ellenkeztél volna amikor melléd búj! Valamint szóltál volna anyukádnak. Ha valóban 18 vagy legyen eszed már!
Szeméremsértés
205. § (1) Aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti.
Vérfertőzés
199. § (1) Aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Szexuális cselekmény minden olyan cselekmény amivel tettlegesen nyilvánul meg a szexuális érintkezés, tehát a nemiszervek érintése is ide tartozik.
A vérfertőzés mind a két fél oldaláról elkövetett bűntett abban az esetben, ha elmúltak 18 évesek és beleegyezésükkel történik.
Tehát, ha te egy szóval nem mondtad azt, hogy nem szeretnéd ezt, és melltartó nélkül flangálsz édesapád előtt, akkor ugyanolyan részese vagy a bűntettnek mint ő, és te is elköveted a bűncselekményt.
Amennyiben viszont az általad leírtak nem fedik a valóságot, azzal a hamis vád bűntettét követed el.
Gondolkozz el azon, hogy tényleg az igazat írtad e, és legalább szóban nyilvánítottál e ellenkezést, és ennek tükrében döntsd el, hogy jogilag és emberileg mi a helyes lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!