Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is izgatna az együttlét egy idősebb pasival? 20L
Nekem fantázia szinten nagyon bejön a dolog, hogy egy nálam sokkal érett korúbb, tapasztaltabb férfinak vessem alá magam szexuálisan. Nem is durva BDSM értelemben, hanem a mindennapi "kijár a tisztelet a felnőttebbnek" értelemben, akár magázással, stb. Ez mennyire gyakori?
20L
Szerintem egy 20 éves csaj abszolút nem illik össze egy nála jóval idősebb, pl. 20 éves pasival. Ha jobban belegondolunk, a sok "20-éves-jár-a-40-évessel" kapcsolat miatt hagyják el a pasik jó része a 30 fölötti nőket.
Ha 40 éves pasi lennék, inkább a 30 éves vagy velem egykorú nőket választanám a 20 éves, szinte pisis csajok helyett. A "szinte a lányom lehetne" felállás engem lelohasztana. Attól nem leszek fiatalabb, hogy fiatalabbakkal kezdek. Egy 30-as vagy afölötti nő amúgy is jobban tudja, mire van szüksége, miért szerencsétlenkednék frissen érettségizett / frissen diplomázott korúakkal?
Számomra durva lenne belegondolni, hogy mondjuk 40 évesen döngetek egy 20 évest és eszembe jutna, hogy már leérettségiztem, mikor a csaj megszületett. Nekem ez már perverz, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!