Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek, ha egy pasi perverzebb az átlagosnál? 19F
Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 21:31
1/9 anonim válasza:
Mi az az átlagos?
De amúgy egy kis perverzség nem hátrány.
2/9 anonim válasza:
Mi ez a perverzség? Lehet, neked, 19 évesen átlagos dolog is az.
3/9 anonim válasza:
Ameddig nem kéri, hogy pisiljem le vagy hasonló persze :) Nem zavar, ha mocskosabbul beszél (sőőőt :P) vagy ha a fenekemre ver kézzel (sőőőőt) vagy esetleg mondjuk szíjjal (nem, mint szódás a lovát azért :D), ilyenek. Nem tudom ez mennyire átlagon felüli, ahogy észrevettem elég sok nő bírja az ilyesmit :)
4/9 anonim válasza:
Akkor írjatok ide lányok.
Én egy évvel idősebb is vagyok a kérdezőnél :D
6/9 A kérdező kommentje:
#3 amiket leírtál az mind igaz rám de engem szokott izgatni ha a csaj lepisil. Szeretek velük jó keményen bánni persze amíg élvezik. Szeretem ha egy csaj jól de van vadulva. De úgy igazán.
2017. aug. 10. 00:13
8/9 anonim válasza:
ma már az számít kuriózumnak, ha egy srác egyáltalán nem perverz. majd talán kitenyésztik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!