Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azt tartják a nők egészségesnek, ha a férfi az idősebb?
Legyen szó párkapcsolatról, vagy csak szexről...
Miért nem járna/szexelne a legtöbb nő 10, 5, vagy akár csak 1-2 évvel fiatalabb pasival?
Gyakran jönnek azzal a szöveggel, hogy a nők hamarabb érnek, de ennek tudományosan semmi alapja nincsen, nem is mérhető. Ez maximum fizikailag igaz. És már 1-2 évvel fiatalabb fiú esetén is azt hiszik, hogy éretlen hozzájuk. Szerintem ezt nyugottan beláthatjuk, hogy teljesen butaság.
Ha nagyobb korkülönbségekről van szó, mondjuk 5-10 évről, akkor meg már az egész társadalom elítéli Őket... Vagy legalábbis furcsának találják.
De az mitől más és "normális", teljesen elfogadott, magától érthetődő, hogy a férfi sokkal idősebb a nőnél? Olyankor miért nem éretlenek azok a lányok hozzájuk?
Őszíntén szólva szerintem ez arról szól többnyire (!), hogy a kicsit idősebb férfiak nagyrésze a fiatalabb csajokra izgúl szexuálisan, a legtöbb csajnak pedig jót tesz az egójának, hogy Ő milyen érett és mennyivel fejlettebb a koránál...
Ti hogy vélekedtek?
Hát én egy lassan 21 éves fehér holló vagyok. :D
Azért vagyunk páran. Sőt. Meglepődnél.
Nem minden lány a snapchaten és a wc-ben dugós bulikban szocializálódik.
Sajnálom, ha neked ilyen tapasztalataid vannak.
Miquel, ezért ne essünk túlzásba! "Egy ötvene férfi a legszebb férfikorban van, amikor a vele egykorú felesége már inkább csak unokázna, semmint hogy hancúrozni legyen kedve."
Én az ellenkezőjét is tapasztalom. Az ötvenes pasik igencsak elengedik magukat, tojnak a sportra, az öltözködésre, az "udvarlásra", a szexre - a hancúrozásra.
Nem lehet általánosítani se a férfiakra, se a nőkre vonatkozóan. Van fiatalos ötvenes nő, és van fiatalos ötvenes férfi,és mindkét nemnél vannak szép számmal ellentétjei is.
"Én az ellenkezőjét IS (!!!) tapasztalom. Az ötvenes pasik igencsak elengedik magukat, tojnak a sportra, az öltözködésre, az "udvarlásra", a szexre - a hancúrozásra."
Igen, ez a kulcsszó. Az IS. De ez az "IS" csak azért tűnik soknak, mert az emberi agy evolúciós okokból úgy van berendezve, hogy a "várt", vagy elvárható eredményt nem jegyzi meg, mert a túlélés szempontjából nincs jelentősége.
kérlek mondj még hasonló bölcsességeket.
mondjuk téged még én is lehúználak, mást nem érdemelsz akkora gyökér vagy.:D
Az,hogy ki mikor hal meg, mi lesz majd ha halad az idő és az idősebb nő jóval öregebb vonásokkal rendelkezik...igen, ez vélhetőleg így van ha az élet törvényszerűsége a megszokott mederben halad. De nagyon sokszor nincs így.
A férjem 4 évvel volt fiatalabb mint én. 36 éves volt amikor meghalt.
Jelenlegi párom is fiatalabb mint én, és amellett,hogy párkapcsolatom van sorra kapom a jóval fiatalabb pasik érdeklődését.
Ilyen a mai világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!