Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért azt tartják a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt tartják a nők egészségesnek, ha a férfi az idősebb?

Figyelt kérdés

Legyen szó párkapcsolatról, vagy csak szexről...

Miért nem járna/szexelne a legtöbb nő 10, 5, vagy akár csak 1-2 évvel fiatalabb pasival?

Gyakran jönnek azzal a szöveggel, hogy a nők hamarabb érnek, de ennek tudományosan semmi alapja nincsen, nem is mérhető. Ez maximum fizikailag igaz. És már 1-2 évvel fiatalabb fiú esetén is azt hiszik, hogy éretlen hozzájuk. Szerintem ezt nyugottan beláthatjuk, hogy teljesen butaság.

Ha nagyobb korkülönbségekről van szó, mondjuk 5-10 évről, akkor meg már az egész társadalom elítéli Őket... Vagy legalábbis furcsának találják.

De az mitől más és "normális", teljesen elfogadott, magától érthetődő, hogy a férfi sokkal idősebb a nőnél? Olyankor miért nem éretlenek azok a lányok hozzájuk?

Őszíntén szólva szerintem ez arról szól többnyire (!), hogy a kicsit idősebb férfiak nagyrésze a fiatalabb csajokra izgúl szexuálisan, a legtöbb csajnak pedig jót tesz az egójának, hogy Ő milyen érett és mennyivel fejlettebb a koránál...

Ti hogy vélekedtek?

2017. aug. 8. 12:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Hát én egy lassan 21 éves fehér holló vagyok. :D

Azért vagyunk páran. Sőt. Meglepődnél.

Nem minden lány a snapchaten és a wc-ben dugós bulikban szocializálódik.

Sajnálom, ha neked ilyen tapasztalataid vannak.

2017. aug. 9. 19:58
 22/32 anonim ***** válasza:
78%
Oké, kérdező! Nem kötelező az én okfejtésemet elfogadni. De olyat ne állíts, kérlek, hogy Evolúció bácsi hülye. Mert azt állítod, ha nem veszed észre, hogy a nők kapuzárása mennyivel rövidebbé teszi a reprodukciós időszakukat a férfiakéhoz képest. Ha pedig rövidebb, akkor ezt valamivel kompenzálni kell. Ez pedig a gyorsabb érés.
2017. aug. 10. 11:30
 23/32 anonim ***** válasza:

Miquel, ezért ne essünk túlzásba! "Egy ötvene férfi a legszebb férfikorban van, amikor a vele egykorú felesége már inkább csak unokázna, semmint hogy hancúrozni legyen kedve."

Én az ellenkezőjét is tapasztalom. Az ötvenes pasik igencsak elengedik magukat, tojnak a sportra, az öltözködésre, az "udvarlásra", a szexre - a hancúrozásra.

Nem lehet általánosítani se a férfiakra, se a nőkre vonatkozóan. Van fiatalos ötvenes nő, és van fiatalos ötvenes férfi,és mindkét nemnél vannak szép számmal ellentétjei is.

2017. aug. 10. 13:34
 24/32 anonim ***** válasza:
67%

"Én az ellenkezőjét IS (!!!) tapasztalom. Az ötvenes pasik igencsak elengedik magukat, tojnak a sportra, az öltözködésre, az "udvarlásra", a szexre - a hancúrozásra."

Igen, ez a kulcsszó. Az IS. De ez az "IS" csak azért tűnik soknak, mert az emberi agy evolúciós okokból úgy van berendezve, hogy a "várt", vagy elvárható eredményt nem jegyzi meg, mert a túlélés szempontjából nincs jelentősége.

2017. aug. 11. 09:30
 25/32 anonim ***** válasza:
A fiatal csajok nem azt nézik a pasiban hogy idősebb legyen hanem azt hogy jó sok lóvéja legyen és lehetőleg abból minél többet tudjanak lenyúlni. :)
2017. szept. 4. 08:59
 26/32 anonim ***** válasza:

kérlek mondj még hasonló bölcsességeket.

mondjuk téged még én is lehúználak, mást nem érdemelsz akkora gyökér vagy.:D

2017. szept. 4. 16:34
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
A gatyám húznád le hogy lecumizhass te gyökér.
2017. szept. 6. 06:57
 28/32 anonim ***** válasza:
Az anyja cipője még nagy rá az apja f..a meg már kicsi azért kell az idősebb
2017. szept. 9. 22:44
 29/32 anonim ***** válasza:
Hat, nalam 5 evvel idosebb a ferjem. Sokszor az eszembe jut, hogy a nok varhato elettartama hosszabb, mint a ferfiake. Ha tehat nalunk bejon a sokeves atlag, kb 5 evvel oregebb koromban halok meg, mint o. Ehhez hozzajon, hogy o 5 evvel idosebb nalam. Tehat varhatoan az eletem utolso 10 eveben ozvegy leszek. Tudom, hogy nem minden a statisztika, de egyelore csak ezt tudom alapul venni. Hogy mi a valoszinu. Ilyen szempontbol jobb lenne forditva: par evvel fiatalabb ferfi.
2018. jan. 13. 08:31
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Az,hogy ki mikor hal meg, mi lesz majd ha halad az idő és az idősebb nő jóval öregebb vonásokkal rendelkezik...igen, ez vélhetőleg így van ha az élet törvényszerűsége a megszokott mederben halad. De nagyon sokszor nincs így.

A férjem 4 évvel volt fiatalabb mint én. 36 éves volt amikor meghalt.

Jelenlegi párom is fiatalabb mint én, és amellett,hogy párkapcsolatom van sorra kapom a jóval fiatalabb pasik érdeklődését.

Ilyen a mai világ.

2018. jan. 13. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!