Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért azt tartják a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt tartják a nők egészségesnek, ha a férfi az idősebb?

Figyelt kérdés

Legyen szó párkapcsolatról, vagy csak szexről...

Miért nem járna/szexelne a legtöbb nő 10, 5, vagy akár csak 1-2 évvel fiatalabb pasival?

Gyakran jönnek azzal a szöveggel, hogy a nők hamarabb érnek, de ennek tudományosan semmi alapja nincsen, nem is mérhető. Ez maximum fizikailag igaz. És már 1-2 évvel fiatalabb fiú esetén is azt hiszik, hogy éretlen hozzájuk. Szerintem ezt nyugottan beláthatjuk, hogy teljesen butaság.

Ha nagyobb korkülönbségekről van szó, mondjuk 5-10 évről, akkor meg már az egész társadalom elítéli Őket... Vagy legalábbis furcsának találják.

De az mitől más és "normális", teljesen elfogadott, magától érthetődő, hogy a férfi sokkal idősebb a nőnél? Olyankor miért nem éretlenek azok a lányok hozzájuk?

Őszíntén szólva szerintem ez arról szól többnyire (!), hogy a kicsit idősebb férfiak nagyrésze a fiatalabb csajokra izgúl szexuálisan, a legtöbb csajnak pedig jót tesz az egójának, hogy Ő milyen érett és mennyivel fejlettebb a koránál...

Ti hogy vélekedtek?

2017. aug. 8. 12:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem erről szól, amit írsz.
2017. aug. 8. 13:37
 12/32 anonim ***** válasza:
19%
Tudod az a helyzet, hogy a legtöbb nőben a " program" úgy néz ki, hogy az idősebb az érettebb, erősebb, tapasztaltabb, jobb az egzisztenciája. A férfiakban pedig: a fiatalabb szebb, termékenyebb, több szexuális energiája van. Ennyi...
2017. aug. 8. 13:38
 13/32 anonim ***** válasza:
82%
Mert ha én 24 évesen családot szeretnék de az aktuális srác csak 19-20 éves valószínűleg . Bulizás,csajok helyett nem pelenkát akar cserélni meg a babasírást hallgatni a tucc-tucc helyett.
2017. aug. 8. 13:48
 14/32 A kérdező kommentje:
Mert ha én 24 évesen családot szeretnék de az aktuális CSAJ csak 19-20 éves valószínűleg. Bulizás, PASIK helyett nem pelenkát akar cserélni meg a babasírást hallgatni a tucc-tucc helyett.
2017. aug. 8. 13:51
 15/32 anonim ***** válasza:
97%
Ok, még kérek több lepontozást. Nem egészség dolga. A társadalom alakította így, szóval inkább szokás, vagy norma,ami azért biológiai okokban is gyökeredzik. Egy ffi érzelmileg, testileg későbben ért anno, míg egy nőt, vagy leánygyermeket anno a család ellátására neveltek. A lányok testileg ma is hamarabb érnek, ez tény. Ezért jobb, ha a ffi idősebb egy kapcsolatban, ha tizenévesek. Felnőttkorban meg sztem teljesen mindegy, ki az idősebb. Passzoljanak értékrendben, gondolkodásban, szexben, célokban.
2017. aug. 8. 14:13
 16/32 anonim ***** válasza:
94%

Azért, mert nők valóban gyorsabban érnek. Először testileg, aztán huszonév fölött gondolkodásban is. Ennek a gyorsabb érésnek sajnos gyorsabb elöregedés az ára, hiszen a természetben semmi nincs ingyen. Egy ötvene férfi a legszebb férfikorban van, amikor a vele egykorú felesége már inkább csak unokázna, semmint hogy hancúrozni legyen kedve.

Fiatal koromban én is le voltam döbbenve, és nem tudtam elképzelni, hogy ugyan mit tud adni egy 30 éves "vén fa52", amit én nem? Aztán ahogy teltek az évek, ez a 30 év egyre hátrébb tolódott, de még mindig nem értettem.

50 fölött, amikor egy hatalmas szeretkezés után visszagondoltam az ifjú évekre, akkor jöttem rá, hogy mi az, amit egy idősebb férfi adni tud. A figyelmet. A törődést. Tudom, most mindenki felfortyan, hogy ő igenis megadja ezt. De ez korántsem igaz. Fiatal korban a nő testét öleljük, a lelkét soha. Pedig neki pontosan arra lenne a legnagyobb igénye. (Még szex közben is.)

Egyébként a nagyszüleink még úgy tartották (nagyon bölcsen), hogy egy párkapcsolat akkor jó, ha 6-8 év van a férfi javára. Akkor körülbelül együtt érik a gondolkodásuk, és 50 felé kevésbé gyötri meg a kapcsolatot a nő libidóvesztése.

2017. aug. 9. 16:20
 17/32 A kérdező kommentje:

Miquel! Már többször találkoztam itt ezen az oldalon válaszaiddal, s amúgy valamivel egyet is értettem. De most sajnos ez a szöveged nagyon az egocentrizmusodból fakad. Az egész egy állítmány.

Elég idegesitő ez az önexpresszív stílus. Nem magyaráhatsz egy ilyen dolgot ilyen tényszerűen kizárólag a saját tapasztalaiddal, csak mert Te azt hiszed, hogy egy férfi élete felénél tanul meg szeretni (mert lényegében ezt állítod) még nincs (feltétlenül) így. Mindenkinek amúgy szerintem (!) eljön a pillanat az életében amit írtál, de nekem pl. olyan 16 évesen jött el. De kizárólag a saját példáinkból nem következtethetünk általános igazságokra.

És ami nagyon fontos, hogy mindenki, mindíg érzelmileg, pszichológiailag fejlődést érez a múltbéli önmagához képest.

Az pedig, hogy valamelyik nem szellemileg korábban érne nem lehet kijelenteni, mivel nem lehet mérni. Én pl. az ellenkezőjét érzékelem, vagyis hogy mi férfiak vagyunk hamarabb "felnőttek"... De ettőlfügettlenül erről az érzésről is tudom, hogy egy hamis valami, csak az én szubjektív valóságomban van ez így és próbálok úgy élni, hogy ez ne befolyásoljon semmit, mert amúgy ésszel felérem hogy hülyeség és nagyon beképzelt dolog lenne tőlem komolyan ebben hinni.

2017. aug. 9. 18:51
 18/32 A kérdező kommentje:
Valódi különbség nincs a nemek között :D
2017. aug. 9. 18:54
 19/32 anonim ***** válasza:
Az egészséges az nem feltétlenül a megfelelő szó, opcionálisabb, praktikusabb. Mert a fiúkról szokták mondani, hogy később érnek; szóval a csajok hamarabb, korábbi életkorban lesznek nők, mint a fiúkból férfiak. Amúgy a környezetemben is látom.
2017. aug. 9. 19:04
 20/32 A kérdező kommentje:

Én a környezetemben azt látom, hogy a 18-24 lányok és fiúk egyaránt részegek legalább heti egyszer és a nyílvános wc-ben dugnak. A csajok azok sikoltoznak, s egész nap a snapchaten, instagrammon lógnak. Az iváson és a szexen kívül az internetes kirakat életük érdekli még (meg persze még olyan dolgok amikről nem tudok) Őket valamelyest. És ezek a részeges libák járnak a 30 körüli "komoly", felnőtt férfiakkal. Gondolom azért, mert annyira megtudják egymást érteni és összepasszolnak, persze.

Fiúkból még ismerek olyanokat nyílván akik a barátaim és már felelőségteljesebbek, nem csak a jelenben élnek, stb. Persze biztos lányokból is vannak ilyenek, de azokat én nem annyira látom, illetve nekik is többnyire az idősebb férfiak kellenek, de én nem azt észlelem, hogy azért mert éretebbek. És amúgy a lányok emiatt átlagosan 14-15 évesen nem szüzek, de 18 feletti szűz lány ritka mint a fehér holló.

A fiúk átlagosan 17-18 éves korukra veszítik el, de rengetegen maradnak huszon-harminc éves korukra is szüzek akiknek pl. az esélyei így nagyban romlanak a családra, boldogságra, stb.

(Én nem vagyok szűz)

De egyetemen is sokkal több lány bukik (ki, akár véglegesen), ezt 3 egyetemen tapasztaltam.

De nem szeretnék abba az irányba sem elmenni, hogy a lányok felelőtlenebbek, butábbak vagy valami mert ez is hülyeség.

2017. aug. 9. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!