Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, hogy "ennyire" szűz vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy "ennyire" szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Csak a csiklómat izgattam eddig, szóval még saját magamat sem ujjaztam meg, ez hátrányt jelenthet? 18/L
2017. aug. 8. 00:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem lenne baj! Kölcsönös szimpátia esetén még a tanító bácsid is lehetnék!
2017. aug. 8. 00:11
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Kinek jelentene hátrányt és miért? :D
2017. aug. 8. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Egy maszturbáló versenyen egészen biztosan hátrány lenne. Készülsz ilyesmire?
2017. aug. 8. 00:14
 4/11 RRR ***** válasza:
91%

nem

de azért tedd bátran,jó dolog az!!!!

2017. aug. 8. 00:16
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Kinek hátrány és miben? Attól függ, hogy mire készülsz!
2017. aug. 8. 00:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy :D
2017. aug. 8. 00:39
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Nincs benne semmi baj :)
2017. aug. 8. 01:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

50 pont hátrányból indulsz az egyetemi és főiskolai képzésekre, kevesebb adag ételt kapsz az étteremben, és nem fognak néninek hívni a kisgyerekek.

Hülye kérdés. Mégis mi lenne a hátrányod?

2017. aug. 8. 03:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan értelemben jelenthet hátrányt, hogy majd fiúval az első behatolás érzése ijesztő, furcsa lehet, és esetleg emiatt nem lesz olyan jó, mert pl. az érzés miatt rágörcsölsz, nem fogsz úgy tágulni, ami fájdalmas dolog lehet, ha egyébként sem vagy valami tág.

Ez persze nem biztos, hogy így lesz, de lehet így. Jobb az, ha egy lány ismeri magát, és nem szex közben lepődik meg.

2017. aug. 8. 05:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem baj, de azért szerintem próbálkozz mással is, hogy jobban megismerd a tested reakcióit. A majdani szexuális életedben jó hasznát fogod venni.
2017. aug. 8. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!