Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok! Titeket az zavarna, ha a barátotok nem lenne szűz?
20 évesen nem túl felnőttes még a gondolkodásod..:)
Szerinted szűz csak szűzzel jön/jöhet össze?Érdekes lenne.
Érdekes módon én nem voltam béna az első szexnél. Sőt...ugyanannyit tudtam róla, mint most.
Akiben nincs szándék, az szar lesz, bármennyire is tapasztalt.
Én szűz voltam, amikor életem első és egyetlen férfijával megismerkedtem, és bevallom, borzasztóan rettegtem volna az első szex gondolatától, ha tudom, hogy ő is tapasztalatlan még, és nem csak én.
Az, hogy neki volt már tapasztalata a szenvedélyben, megnyugtatott engem, mert tudtam, hogy vigyázni fog rám, tudja, hogyan kell majd hozzám nyúlni, és gyöngéd bevezetésre számíthatok az éjszakai szerelem világába. Egyáltalán nem érdekel, kitől volt meg ez a tapasztalása - egy férfi tudjon bánni a nővel! :)
Persze van egy-két olyan érzéketlen tuskó, aki képes, és összehasonlítja a jelenlegi barátnőjét más, az ágyban jobb exeivel, de hála Istennek nekem ebben nem volt részem.. illetve csakis pozitív hasonlatokkal, a javamra. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!