Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van 30 éves szűz ismerősötök, barátotok, mitől van belőlük egyre több és több?

Figyelt kérdés
[link]

2017. máj. 16. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincs 30 éves ismerősöm.
2017. máj. 16. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 28 vagyok de lánynak még a kezét se fogtam meg soha. Ennek ellenére amit a cikk ír abból semmi nem igaz rám:

- nem vagyok látens buz1

- nem élek a szüleimmel

- nem vagyok vallásos

- valamint nem vagyok félszeg, gátlásos, görcsös és csalódott

Ami viszont vagyok: totálisan introvertált. Szeretek egyedül lenni, a szükséges szociális ingereket bőven megkapom a munkahelyemen. Nem vagyok aszexuális sem de nem igénylem az intimitást.

2017. máj. 16. 23:06
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Az internet miatt van belőlük „több”. Régen nem volt lehetőségük rinyálni. Most meg itt vannak a fórumok, ahol név nélkül lehet picsogni, amit észre is lehet venni. Sajnos...
2017. máj. 16. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Azért kérlek szépen, mert azok a férfiak akik 10 éve is szüzek voltak, azok most "értek be" a 30-as évükbe. Ez az Y generáció. Egyszerűen régen még más volt a világ. A szüleink korában még sokkal vidékiesebb és konzervatívabb volt a világ, egyszerűen nem volt internet nem volt ekkora választék és így szépen mindenki megtalálta a párját. Annak idején még a diszkó is kulturált ismerkedési helyként funkcionált a városokban, nem PUNCITŐZSDEKÉNT mint most, hogy ki tud több anyagi támogatást nyújtani egy fiatal hölgynek némi "kedvességért" cserében. Szóval a szórakozóhelyekkel is elszállt a ló. Egyszerűen az van, hogy a mai világban már nagyon a külső és a pénz számít és ezt gyorsan is lehet kommunikálni magadról, és egy kattintásba kerül lerázni valakit és ki X-elni a társkeresőn ha nem tetszik. Így hát az van, hogy az a pasi aki jóképű és azok a pasik akik 40es pénzesek azok több nőt is tartanak, ha nősek akkor meg fiatal szeretőket, és így aki előnytelen külsejű pasi és nincs pénze, egzisztenciája, az még 30 évesen is szűz.
2017. máj. 16. 23:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól h nő hatalmazza fel a férfit a szexre. Bár "egyre több" relatív kifejezés.

Iszlám országban ahol a nőnek átlag kuss a neve na ott nincs egy se.

Japán meg a 40 éves szüzek országa. Szal attól függ hova nézel.

2017. máj. 16. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

"Az internet miatt van belőlük „több”"

Régen is ennyi volt csak nem láttad ennyi.

Attól h nem látsz, drogost, pedofilt, fogyatékost, nekrofilt... még vannak csak nem jelennek meg nyilvánosan.

Minden mindig újra termeli magát. 10 000 év múlva is pont így lesznek szüzek ahogy most.

2017. máj. 17. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert az emberek egyre később házasodnak. Nyilván, ha a nagyszüleimhez hasonlóan 20 éves korodban megházasodtàl, ritkán maradtál szűz. Ráadásul rengeteg férfi meghalt a háborúban, ezért valahogy nagyobb egyensúlyban volt a két nem aránya.
2017. máj. 17. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:

önmagamon kívül.. nem tudom.. senkinek nincs a homlokára tetoválva és gondolatolvasó sem vagyok.

Ja és nem is nagyon érdekel a baráti köröm nemi élete.. szerencsére sosem ez a téma közöttük.

2017. máj. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!