Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú ismerősötök, aki jól néz ki és még szűz?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és szívesen válaszolok minden kérdésre.2017. febr. 2. 22:56
2/12 anonim válasza:
Te oszt' biztos,hogy lány vagy...:D
3/12 anonim válasza:
nem értem hogy hogy jön össze ez a kérdés és ez a kijelentés.. de ok.
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon rosszul asszociálsz. Ha máshogy írtam volna ki a kérdést már levették volna, nem?
2017. febr. 2. 23:27
6/12 anonim válasza:
Hogy ki hogy néz ki, szubjektív. :P
7/12 anonim válasza:
Én jól nézek ki de nem vagyok szűz sajnálom :(
8/12 anonim válasza:
Jól néz ki? Ki szerint? Anyukája szerint?:D Nem mindegy? Ha még szűz akkor úgyis egy defektes életképtelen lúzer!
9/12 anonim válasza:
Én éppen szűz vagyok. Csak nem nézek ki jól. Többek között ezért is vagyok szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!